Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 17. juli 2013

Aftensysler

Igen en skøn aften som vi har tilbragt med aktiviteter i haven.

Hækken bagtil er endelig blevet klippet (Malcolm klipper, jeg samler op). 

Roserne er blevet "nurset" og pudset igen-igen - men hvor jeg altså hygger mig med det...

Vi har vandet....   Med udsigt til mange flere skønne, varme sommerdage så vil jeg gerne udvise rettigdig omhu (som det jo hedder på moderne dansk) og vande - så alle roser og clematis og nogle af rhododendronerne har fået en grundvanding.
... og nu synger solsorten derude igen, den flittige sjæl...


Nattesøvnen har trange kår, når man bare MÅ have det hele med om aftenen og også skal tidligt op for at komme på arbejde, men sådan må det være lige når sommeren er så skøn som nu.

7 kommentarer:

 1. Det har været en pragtfuld sommeraften, lad os endelig få flere af dem. Så er der selvfølgelig lige det med vandingen, jeg nåede der ikke til aften, så jeg må istedet tidligt op!!
  Skønne aftenbilleder du har taget. :)

  SvarSlet
 2. Ja, det gælder om at få noget ud af de skønne aftener! Her vander vi også. Hver aften, faktisk, for vi har en del nyplantede stauder og roser. Men det er hyggeligt at vande.

  SvarSlet
 3. Dejlig sommerstemning som du har ramt med dine billeder! Ja skønne sommeraftner vi har nu, hvor blæsten stilner af. Her er også gang i vanding som hyggelig konsekvens af det varme vejr. Jeg når slet ikke alt det som jeg se trænger, men kunsten er så at nyde det jeg når og acceptere resten. Fortsat god sommet!

  SvarSlet
 4. Ja det er skønne aftener, så det er svært at gå i seng, men det er godt nok varmt om dagen, der kan man ikke lave noget derude. Vanding er en god idé nu, det skal der til.
  Knus

  SvarSlet
 5. Jeg fik også grundvandet hele haven i aftes - faktisk med ret dårlig samvittighed! Men der er jo ikke mere vand i tønderne, og der skal meget til. Det er så dejligt at gå ud i haven her til morgen, hvor der stadig er vådt i bedene, og man næsten kan lugte vandet.

  Ja, det er pokkers svært at komme i seng om aftenen, når vejret er så pragtfuldt. Vi gik ikke ind før kl. 23.00, og vi sad næsten under åben himmel!

  SvarSlet
 6. Hej Ulla.Skønne lune aftener gælder det bare om at nyde.Og vandingen hører jo med til det med at have en have.Os som ikke skal op på arbejde kan jo bar bruge tiden i haven med alt det der trænger efter en uge væk fra den.Håber på en dejlig weekend til jer knus Jette

  SvarSlet
 7. Tak for de dejlige billeder.
  Ja der skal vandes. Jeg bruger en hel time hver aften på at vande potteplanter.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet