Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 3. august 2014

YES: Det regner

Jeg gik i haven i formiddags for at klippe nogle af de mange visne stauder og andet ned.

Vejret var lunt og overskyet, men for en time siden begyndte det lige så stille at regne med bitte små støvdråber.

Ja, ja - tænkte jeg - jeg går i hvert fald ikke ind så længe det ikke bliver til mere regn, og mon egentlig at det gør det.

Men nu øsregner det, i behageligt tempo, så planterne kan få gavn af det og jeg er bare glad, for det har ikke regnet her i mere end 3 uger og haven er simpelthen ved at dø af tørst.Jeg blev ved med at arbejde i haven til det virkelig regnede, plaskvåd - men en herlig fornemmelse, for en gangs skyld.

Jeg håber at hele landet for regn lige indtil i morgen tidlig, i anstændigt tempo så haver og kloakker kan følge med.

Fortsat god søndag :)

12 kommentarer:

 1. Skønne regnvejrsbilleder. Jeg nyder dem. Her er det satdig tørt som i KNASTØRT! Når regnen kommer, vil jeg også ud i den :-)

  SvarSlet
 2. Hej Ulla
  Regn.... nøj hvor er i heldige. Her er der stadig ingen regn, men det buldrer i det fjerne, så jeg håber at regnen også når hertil ;)

  SvarSlet
 3. Ja, tænk at man kan blive så mistroisk på, at det kan komme til at give en ordenligt skylle og først tror på det, når det virkeligt regner. Men dejligt for jer, at I endelig har fået regn.

  Her gav det 5 mm i formiddags, men det er kun lige nok til, at jorden er våd i overfladen. Jeg krydser fingre for mere regne i eftermiddag både her og hos jer og alle andre steder. Og som du skriver - i et adstadigt tempe, så jorden kan nå at optage vandet.

  SvarSlet
 4. Fedt at det endelig regner. Jeg overvejer også at klippe nogle flere stauder ned, så de kan stå som et grønt bunddække i efterårshaven. Sådan en spredt, halvvissen blomstring et det jo alligevel deprimerende at kigge på.

  SvarSlet
 5. Ja, det var da bare skønt, at der endelig blev tændt for den store bruser :) Vi har lige fået en bonusbyge, og den blev bestemt også budt velkommen - begge byger i god ro og orden, så jorden kunne følge med!
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Jeg ventede også med at gå ind til det blev ordentligt regn, det stoppede desværre for tidligt, men det var en nydelse at gå rundt i aften, stille og lidt fugtigt.
  Knus

  SvarSlet
 7. Hej Ulla.Ja !!! er det ikke skønt med lidt regn................her fik vi to små byger 7 mm.ialt
  ..Men bedre end ingenting.
  Har også klippet rigtig meget ned...................og håber der kommer lidt friskt grønt,og måske lidt blomster.God aften Knus Jette

  SvarSlet
 8. Skønt at kunne glæde sig over regn - nogen år har vi jo haft rigeligt af den slags - men sommeren i år har jo været helt fantastisk, og regnen er mere end velkommen lige nu!

  SvarSlet
 9. åh ja, jeg fik også endelig regn...... tænk at man kan længes så meget efter en byge :-)

  SvarSlet
 10. Ja det var en hel befrielse med noget vand :-)

  SvarSlet
 11. Åh ja, hvor er det dejligt - her kom regnen i nat og blev ved til midt på eftermiddagen :-)

  SvarSlet
 12. Hej alle, tak for jeres deltagelse :) Jeg ved faktisk ikke hvor meget regn vi har fået, men siden mit indlæg har vi igen haft sol og varme og så her i eftermiddag lidt regn igen, det er ikke dårligt.

  SvarSlet