Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

lørdag den 30. august 2014

Turen går til England... snart...

VIRTUEL HAVEREJSE


Vores sommerferie i år gik jo til England, hvor vi selvfølgelig skulle besøge familie (min husbond Malcolm er jo englænder) og vi plejer at se lidt af England for os selv når vi nu alligevel er på de kanter. Således har vi efterhånden fået set nogle forskellige områder af landet, men i år skulle det være helt anderledes....

Vi tog simpelthen på en selvkomponeret haverejse.

Vi kom vidt omkring og så mange skønne haver, nogle af dem kender I fra reportager her i blogland og fra artikler på HAVEFOLKET.

Nu har jeg langt om længe fået sorteret og gennemset billeder og derfor laver jeg (som Lone med den skønne blog HAVEDAGBOGEN, gjorde sidste efterår) en virtuel haverejse.


Jeg var vild med Lones koncept og eftersom vi var totalt offline på hele ferien, så bliver det altså her inden længe at jeg får lavet de første indlæg klar.

.... vil du med?11 kommentarer:

 1. Spændende at høre hvor turen bragte jer hen. Men jeg kan godt forstå, det var et stort arbejde med alle billederne, du tager jo MANGE billeder :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja tak, det kan du tro jeg vil. Det er en stor drøm at komme til England på haverejse og jeg vil nyde at deltage på en virtuel:-)

  SvarSlet
 3. Ja, det kan du tro! Jeg glæder mig!

  SvarSlet
 4. Hej Ulla.Du kan tro at jeg vil med....................kan næsten ikke vente på alle de skønne billeder som jeg er sikker på du disker op med.Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Ulla
  Glæder mig rigtig meget til turen :) Også min store drøm at rejse rundt i England og se skønne haver og historiske steder. Fortsat god weekend!
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. ja da, lad os komme af sted....... ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Ulla. Jeg glæder mig til turen og motiverne. Man bliver så inspireret. Det må være pragtfuldt at rejse rundt på den måde og være fælles om en stor interesse. Spændende......

  SvarSlet
 8. Ja, for dælen da.... Vel vil jeg så! Du må dog forberede dig på lyde og udbrud som kunne tolkes som misundelse, hvilket det selvfølgelig-over-hele-hovedet ikke er....!! Jeg møver mig ind på bagsædet og glæder mig til turen i venstre side. See you later. :)

  SvarSlet
 9. Ja det kan du lige tro jeg vil :-) - og jeg tager plads ved siden af Jette :-D (fru friis)
  K.Gro

  SvarSlet
 10. Hej alle - det bliver vel nok hyggeligt - jeg glæder mig til at have jer med på turen.

  SvarSlet
 11. jeg er også klar til at se med!
  Hilsen Lene

  SvarSlet