Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 13. august 2014

Regnvejrs glimt

Haven har haft det dejligt i regnvejret, omend selv nogle af solhattene er væltet lidt i blæst og regn.

Mon det bliver tørvejr i aften..... så vil jeg nemlig i haven og arbejde efter aftensmaden, men lige nu regner det stadig en lille smule.

Det forhindrede mig dog ikke i at få opdateret på billedsiden:


Rosen ovenfor er Comte de Chambord, som er kommeet i blomst igen.
Den orange daglilje øverst til venstre er Frans Hals og den lilla nederst til højre er Sugar Candy.


Nedenfor er de skønne clematis Queen Mother (til venstre) og Fascination (til højre)Mine Dahlia gør ikke meget væsen af sig i år. Først havde de det for tørt og nu har sneglene også været efter dem.


Senere kan jeg måske vise billeder af et par mørke Dahlia...

Her er min første klokkeranke blomst. Den er plantet på rionettet på den store terrasse sammen med Jackmanii clematis og lilla ærteblomster. De supplerer hinanden godt.
Rosen Graham Thomas remonterer og kommer med mange blomster igen - en stilsikker og robust rose, som ikke burde mangle i en have.Hvid kongelys og mørk sølvlys "Brunette" side om side:


Solhatte:


Til slut vores mandstro, som vi har sået og fået så fine planter af.
(desværre ikke dem fra Høneballehaven, de bliver først klar til næste år).


Ha' en god aften.

5 kommentarer:

 1. Hej Ulla
  Dejlige regndråbebilleder, vi har fået to små byger i dag, ikke noget der kan ses i regnmåleren. Queen Mother er en flot clematis. Mine dahliaer gør heller ikke meget væsen af sig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke meget regn til jer, det er utroligt som Samsø er en solskins ø. Ja, Queen Mother er virkelig fin og med en dejlig farve.

   Slet
 2. Hej Ulla.Skønt indlæg af alt det der blomstre i din have lige nu.Har lige snakket med Gitte her til aften..............og hun havde også regn.
  Min Fascination er da færdig for i år.Men er imponeret over dine flotte solhatte.Håber også at min mandstro vil formere sig til næste år.
  Til gengæld er mine dahlia rigtig flotte i år.Især dem jeg har sat i bedene.Min store hvide har haft over 50 blomster...............helt utroligt.
  Vil også lige fortælle dig at jeg er skal til Claus Dalbys åben have d.24/8............endeligt blev det min tur.
  Tager Gitte med.Og sejler fra Odden til Århus.Glæder mig rigtig meget.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette, ja det var da fantastisk med din hvide Dahlia. Du skal bare glæde dig til Claus Dalbys have, det bliver en stor oplevelse for jer. I er da velkommen til kaffe hos mig før eller efter :)

   Slet
 3. Hej Ulla. Jeg blev glad for at læse, at dine roser er kommet igang igen, så er der også håb for mine, de står med grønne blade lige nu og ganske få blomster. Det har regnet hele ugen heroppe, men i aften var der tørvejr, så jeg har fået lavet noget derude. Det var faktisk et rigtig dejligt vejr at være ude i, men alting er meget vådt, især græsset, så det blev ikke slået. Jeg glæder mig til at vi skal ses i morgen.

  SvarSlet