Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

lørdag den 19. oktober 2013

En bette skovtur

En lille tur i vores egen lokale skov - desværre lidt sent på eftermiddagen, så naturens flotte farver er svære at gengive.

Der er ikke noget så godt som en travetur i skoven på denne årstid, og er man endda så heldig at solen skinner, bliver det den rene balsam for sjælen.

Disse billeder er fra i tirsdags, hvor vi nåede en tur efter arbejde.


God lørdag derude :)

21 kommentarer:

 1. Ååååååååååååååååh, så smukt. Det er et enestående smukt efterår vi oplever iår. De sidste par år, blev det hele sølet væk i regn og rusk, men iår har vejret artet sig helt fantastisk. Der er så store kontraster i haverne også. Sommerblomster og roser blomstrer stadig på livet løs og det giver ekstra skønhed til løvfald og høstfarver.

  Sådan en gåtur i en efterårsskov gør godt langt ind i sjælen. Men en løglæggerwoman har ikke tid til sådan en spadseretur med blade, som rasler så dejligt under fødderne. Hun må passe sin dont, må hun! Og få masser af vabler i hænderne. Sådan går det jo, når man ikke sørger for at komme i gang i tide, men har været en slendrian. Så kan hun lære det, kan hun:o)

  Hav en smuk weekend.

  Knus og kærlige hilsner fra een, der er på vej ud i haven

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er en flittig garden woman og det må da blive et skønt tulipanflor hos dig til foråret :)

   Slet
 2. Det er noe ekstra fint med høsten. Man kan se opp fra hagen (som hos meg nå klarer seg selv) og spasere inn i skogen for å ta til seg av alt det fine der. Jeg har vært en tur i bøkeskogen og viser noen bilder fra høsten i Fredrikstad. Ha en finfin helg!! Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen - ja, det er bare med at komme ud i skoven inden alle bladene er faldet af. Faktisk var vi på tur i en anden skov i dag :)

   Slet
 3. Som altid dejlige billeder fra din hånd Ulla! Ja det er altså et forrygende efterår vi oplever i år. Det er det måske hvert år, men jeg glemmer det fra år til år. Dér er billeder gode til at fasthold øjeblikket.

  SvarSlet
  Svar
  1. .... ja, er det ikke bare skønt med disse efterårsdage, jeg kommer faktisk til at synes bedre og bedre om efterår for hvert år der går. Der er mange fine motiver i naturen lige nu:)

   Slet
 4. Dine billeder aktiverer ligefrem båre hørelsen og lugtesansen.

  SvarSlet
 5. Godt I nåede en tur i skoven, for det er nu smukt lige nu.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver til for lidt, men vi kørte til Frijsenborg skoven i dag, oh- der var smukt selvom det regnede.

   Slet
 6. SÅ SMUKT der er derude lige nu - der er pang på farverne og det er bare med at suge til os for lige pludselig er det hele farveløst og neutralt for en stund.Skønt når der er tid til at komme ud og nyde det mens det står på :o)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop, søde Dorthe - ud i naturen med os, det bliver snart mørkt og kedeligt.

   Slet
 7. Hej Ulla.Dejligt at i nåede en tur i den smukke skov før i rejser på den anden side af jorden.
  Skoven er bare så dejlig lige nu........må se at komme en tur i vores lokale skov.Vi har skov på begge sider af byen......men kommer for sjældent derud.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skulle du unde dig - en tur i jeres skov - man glemmer tid og sted når man går rundt derude.

   Slet
 8. Billedet med bommen var en dejlig oplevelse. Den røde bom er så smuk sammen med alt det grønne og vejen, der fortoner.
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 9. Hej Ulla. Hvor er det nogle flotte efterårsbilleder. Jeg var også i skoven i går med min veninde og hendes hund. Vejret var fantastisk med solskin. Vi travede 6,6 kilometer og bagefter hyggede vi os med god mad, som Anders havde lavet. I dag har vejret også været godt her - helt vindstille, men ingen sol og lidt køligt. Jeg tog godt med tøj på og fik lavet en masse i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fin lang tur, så har man god appetit til maden bagefter.Ja, du er meget flittig i haven lige nu - dejligt at få alle planterne gjort klar til vinteren.

   Slet
 10. Hej Ulla
  En tur i efterårsskoven er som balsam for sjælen ;o)

  SvarSlet
 11. Belle le prime rose! In autunno hanno tutti i colori possibili :D

  Un saluto!

  SvarSlet