Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

mandag den 7. oktober 2013

Multi Blue takker af...

Clematis Multi Blue står nu tilbage med næsten visne blomsterstande, men de er stadig dekorative i mine øjne.

Multi Blue blomstrer med dobbelte blomster første gang, den blomster.

Herefter kan man få en remontering, som normalt giver enkelt-blomster, men i år har remonteringen stort set også været med dobbelt-blomster.

Pudsigt.
På billedet til højre nedenfor ses blomsterne da det stadig var juli måned.

Vi har virkelig haft god blomstring i Multi Blue i år.

16 kommentarer:

 1. Tænk, den kendte jeg slet ikke! Den kunne jeg da godt bruge op ad mit raftehegn. Tak for billederne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selvtak, Nana - den vil da helt sikkert pryde dit raftehegn.

   Slet
 2. Hej Ulla.Multi Blue er bare så smuk......min i drivhuset er slut for flere uger siden.Og den jeg har udenfor er bare visnet bort.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er smuk, jeg har nydt den rigtigt længe, og den er jo lige ved flisegangen hvor jeg går forbi flere gange dagligt. I lige måde :)

   Slet
 3. Søde Ulla.

  Tusind tak for mange gode indlæg og pragtfulde blomsterbilleder. Det kniber med tiden og jeg får sjældent lagt kommentarer på nuværende tidspunkt, men du kan være evig forvisset om, at jeg holder øje med din blog. Jeg har været dybt imponeret over den blomsterrigdom, du har fremvist.

  Multi Blue er da helt forrygende. Jeg synes det er svært at forholde sig til, at butikkerne langsomt begynder at fylde hylderne op med jul, da jeg stadig plukker roser og sommerblomster i store mængder. Jeg håber virkelig at den stygge frost holder sig væk i mange uger endnu, for her er rigtig meget, der skal gøres inden det sætter ind med vinter.

  Håber alt er vel hos jer, søde.

  Et kærligt knus og en varm tanke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tante Grøn, tusind tak for din søde kommentar, jeg er beæret over at du læser med her og selvfølgelig er man ikke forpligtet til at lægge en kommentar. At du har travlt, undrer mig slet ikke, søde - med dine kæmpe store bede og mængder af blomster og planter, der stadig kan trænge til at blive nusset og passet, så er der rigeligt at se til. Visse forberedelser inden vinteren må vi jo også erkende - skal til.

   Jeg håber godt nok også at frosten holder sig væk i lang tid endnu, det vil haven også være glad for :) Når det så er sagt, så kan jeg hviske dig i øret at vi snart drager til varmere himmelstrøg og derfor bliver jeg i år fri for den der november-november-november.... som altid virker så lang og kedelig. Juleriet i butikkerne er lidt malplaceret, synes jeg også - jeg er god til at "se udenom" det, så det generer mig ikke lige nu.

   Alt vel hos jer, håber jeg - hils din søde John og ha' det godt til vi skrives ved.

   Slet
  2. Åh, tag mig med væk fra november november november:o) Vi har en fælles havetossebekendt, som render rundt i Laos og stjæler frø med både arme og ben allevegne lige nu:o) Og så køber hun aflad ved at "fodre" munke med ris hver morgen, når de kommer forbi hotellet:o) Så tilgiver Buddha hende nok hendes frø-synder:o)

   Skulle hilse mange gange tilbage fra Onkel Grøn. Hils endelig også Malcolm fra os:o)

   Flere knus

   Slet
  3. ha- ha- det lyder næsten som Margrethe... Ja, tak for hilsen :)

   Slet
 4. Multi Blue er en af de helt fantastiske, det kan man i hvert fald se her :o)
  Jeg har også en, men den har valgt ikke at blomstre i år??? Øv bøv, der blev jeg snydt. . .

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. ej, hvor ærgerligt - mon ikke den så tager revanche til næste år :)

   Slet
 5. Den er virkelig meget smuk, din Multi Blue! - Jeg har altid haft svært ved at få clematis til at gro. Ved ikke, hvad jeg gør forkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) De kan godt være lidt svære og jeg synes generelt at de skal have et par år på bagen før de sådan rigtigt kommer i gang. Men det er vigtigt med vand og gødning og at plante dybt.

   Slet
 6. Hej Ulla. Den er virkelig flot den clematis. Du er jo lidt en ekspert på clematis, så det er altid inspirerende at se din samling. Jeg læste dit indlæg fra i går med dahlier, og må tilslutte mig og sige, at mine dahlier også kommer op i næste uge, der er kun ganske få blomster tilbage i mine og når de er tørre, så er det nok som du siger, en rigtig god idé at tage dem op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Birgitte:) Så kan jeg bare læne mig tilbage og sige at når du tager Dahlia op i næste uge, så gør jeg også, du er jo eksperten på det område :)

   Slet
 7. Flot er den Multi Blue, min står med knopper, men jeg tvivler på, at den når at blomstre. Jeg har ikke rigtig held med den.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har i hvert fald været glade for den i år, men den er også strategisk placeret ved flisegangen, så vi ser den jo hele tiden. Bedre held næste år med din. Knus retur

   Slet