Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 20. oktober 2013

Endnu en skovtur

.... nåede I ikke en tur i skoven i weekenden?  Så kom med mig - på tur i Frijsenborgskoven mellem Hinnerup og Hammel lørdag eftermidddag i let regnvejr.

Åh, der var så smukt. Malcolm har taget alle billederne (jeg skulle øve mig i at videofilme i stedet.).

Selvom solen slet ikke var fremme, så var der et fint lys i skoven og alle farverne var helt overvældende. Men det varer ikke længe før alle bladene er faldet af træerne, så skynd dig ud i skoven, hvis du skal nå det....


16 kommentarer:

 1. Godaften Ulla.Det har Malcolm nu klaret rigtig flot.......smukke-smukke billeder fra en fantastisk dejlig skov.Har desvære ikke haft tid endnu til en skovtur....men skal da vist skynde mig inden alle de smukke blade forsvinder.Men er i gang med den stor renovering af køkkenet.....og vil godt være færdig.Håber du er blevet god til at videofilme........går ud fra at du skal bruge det i Australien.
  God aften til dig og fotografen knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Jette - jeg bringer dem videre til fotografen. Jeg var nødt til lige at prøve det med at videofilme, det har jeg aldrig prøvet før, men det er nu også Malcolm som skal gøre det på ferien - men rart med en "back-up". Du MÅ simpelthen en tur ud i skoven, det gør underværker :) Hold da op, køkkenrenovering - der sker godt nok ting og sager hos dig. God aften til jer, knus retur

   Slet
 2. Det er nogle fine skovbilleder. Ja, det er rigtigt, man skal huske at komme i skoven inden bladene falder. Som du viser, er det lige nu, det er så smukt!
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Hvor ser der dejligt ud! Jeg har ret svært ved at holde mig indendørs i disse smukke efterårsdage, men lige i dag har det været arbejdsdag, så jeg må nøjes med at glæde mig over dine (eller Malcolms) billeder... ;-)

  SvarSlet
 4. åh ja - det ser vidunderligt ud - og hov, dagen er gået og jeg nåede ikke i skoven :-(

  SvarSlet
 5. Nej, vi kom ikke i skoven i denne weekend, så det var dejligt du tog os med på tur.
  Her omkring har vi nu også mest plantage med nåletræer, men heldigvis er Naturstyrelsen blevet opmærksom på at det ser pænt ud med lidt løvtræer ind imellem, så det er blevet bedre.
  Flotte billeder :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 6. Tak for den flotte skovtur, du tager os med på.

  SvarSlet
 7. Lækre lækre skov billeder. Har selv været i skoven for nyelig. Det er simpelhen for lækkert i efteråret.
  Kh Heike

  SvarSlet
 8. Hej Ulla,
  Hvor er det smukke, smukke billeder :)

  SvarSlet
 9. Tak for skovturen :-)
  Fine billeder Malcolm har taget af de skønne efterårsfarver.

  SvarSlet
 10. Tak for en dejlig tur i skoven, jeg har ikke nået det endnu. Det ser skønt ud.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 11. Hej Ulla
  Hvis vi kunne nøjes med finregn var en tur i skoven fristende, men det vælter ned 36 mm indtilvidere idag. Skønne billeder med et dejligt blødt lys ;o)

  SvarSlet
 12. Ja det var da nogle skønne billeder Malcolm fik taget af en dejlig skovtur. I år er der altså også glød på farverne.

  SvarSlet
 13. Tusind tak fordi jeg måtte komme med på jeres skønne billedskovtur! Jeg havde ikke tiden i week-enden. Men det skal jeg have den kommende!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 14. Du har helt ret - skoven skal nydes NU!!! Men det er ved at være sidste udkald for i år, hvis der skal løv på oplevelsen. Jeg elsker skoven og dens magi...netop hjemvendt fra Sverige for jeg er jo afhængig af et jævnligt skud vild natur:0) Der man mærker årstiderne, luften og essensen af livet, synes jeg;0)

  Hyggelig aften fra Katinka

  SvarSlet
 15. Tak for de smukke billeder - da jeg er født og opvokset i Hammel, er Frijsenborg skoven min barndoms skov, hvor jeg har leget rigtig meget med kammerater. Skønt!

  SvarSlet