Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 20. marts 2016

Have-søndagDet har været en skøn dag i dag - ægte forårsstemning har fyldt os hele dagen i det smukke solskin. Vi har ikke været meget inde i dag - og helt ærligt, så trængte vi til en masse sol og frisk luft og til at røre os lidt i haven.


Der er blevet luget og fjernet visne blade.

Der er blevet studeret humlebier i krokus bedet.Der er blevet drukket kaffe i det endnu-ikke-renvaskede-og-ryddede drivhus.

Der er blevet gravet et pænt stort stykke i køkkenhaven.


Der er blevet tørret tøj udenfor for første gang.Der er blevet vasket bil indvendigt og udvendigt.


Ja, det var vist det meste af hvad vi nåede i dag.

Og så har jeg lavet billed spam her på min egen blog - håber da ikke I gav op :)


Hvad har I lavet? - Det finder jeg ud af når jeg senere i dag kigger mig lidt rundt i blogland.


   

Og så lige et sidste krokus billede og så skal jeg ikke vise flere af dem i år.


34 kommentarer:

 1. Hej Ulla-Ikke et billede for meget...........viser ligeså mange selv.
  Og det har da bare været et skønt vejr i dag.Og den stod også på en lille tur til Bilka i dag.
  Det er bare så dejligt at være ude hele dagen og nyde sin have med ale det der dukker op derude.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var et lækkert forårsvejr, den der sprøde sol og lidt kølige temperaturer, som lover mere - det er bare så skønt.
   Ja, tillykke med din Odyssey rose :)

   Slet
 2. Hej Ulla
  Fantastiske billeder fra en smuk og skøn weekend. Sikke en masse i fik fra hånden, ja man kan jo slet ikke lade vær når solen skinner og luner vores kinder ;)
  Ikke flere krokus billeder i år... med så mange fine kan vi sagtens tåle mange flere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi fik lavet en del og man er bare så glad og tilfreds når man også har hygget sig med gøremålene. Tak for krokus-rosen :)

   Slet
 3. Virkelig nydelige krokusbilder! Spesielt vakkert med kombinasjonen av gule og lilla! Og vær så snill, vis flere av dem, jeg blir aldri mett på krokus! Klem fra Anne-Kristin (som ikke har vært i hagen i dag, men skrev et kort innlegg i går)

  SvarSlet
  Svar
  1. De gule og lilla krokus er så søde sammen, rigtige pastelfarver. Jeg får lyst til at få endnu flere krokus i haven.

   Slet
 4. Skønne krokusbilleder. Vi har også haft besøg i vores krokus af en stor humlebi. Sjovt nok fik jeg også vasket bil og støvsuget den, og tilmed også pudset vinduer. Dejligt at få krydset af på listen over gøremål. Men drivhuset mangler stadigt at blive gjort rent. Kroppen føles dejligt træt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ja... mine vinduer trænger også mega-meget - men det bliver i påsken - ja, listerne kan fortsætte og fortsætte - men bare vi også hygger os imens. Vi skal også gøre drivhuset rent i påsken. Sikken et vandpjaskeri der bliver med alle vinduer i både hus og drivhus, ha-ha.

   Slet
 5. Billedspam - hvad så med mig, jeg gør det hver dag :) de fleste er da vist med hele vejen hos mig, og jeg var i hvert fald med her. I har nået meget, sådan en dag giver uanet energi sammen med synet af blomsterne og bierne.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men du har så mange forskellige ting at vise frem - så bliver det jo til mange billeder. Masser er frisk luft og sol giver energi til at tage på arbejde om lidt og så har vi først påskeferie onsdag aften.

   Slet
 6. Hej Ulla -
  Super billeder fra en super havedag, mon ikke vi alle har været igang?
  jeg fik også et billede af årets første bi - må lige tjekke om det er blevet ok...

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil jeg næsten tro at alle har været af huse og ude og gøre noget i haven. Ja, dine billeder er så gode, tjek endelig om ikke bien skal på.

   Slet
 7. Jeg har nydt hvert eneste billede, så ikke en´ for meget :-)
  I har rigtig været effektive her i det fine vejr. Det er så dejligt, når man får noget fra hånden :-)

  Jeg har været i haven hele weekenden, og H.J. har også været en hel del ude og ordne nogle ting, så her har det også rykket godt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, hvor er du sød:) Det er bestemt skønt at få noget ordnet og jeg er slet ikke i tvivl om at du har givet den max. gas i weekenden i det gode vejr :)

   Slet
 8. Hej Ulla,
  Hvor har I været flittige. Skønne krokus. Det er ikke spam. Hvor har det været godt med en rigtig havedag. Her har jeg faktisk vasket drivhuset - så nu starter sæsonen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt for dig at du nu er på den anden side af drivhus-vaskning - det har vi til gode - men hvor er det dejligt at havesæsonen nu er i gang.

   Slet
 9. Åh, hvor lyder det skønt. Jeg har haft familiefødselsdag og andre indendørs gøremål på programmet(desværre), så jeg glæder mig til en fridag i haven i morgen. Jeg ved ikke, om der kommer helt så meget sol, men lidt kan vel også du ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hav en rigtig god havedag i dag - er sikker på at du vil nyde det. :)

   Slet
 10. man kan da ikke få nok af gode billeder af f.eks. krokus, brumbasse, gode ting. I har fået noget fra hånden i dag så man måsieg at I har været myrefltiige.
  Du glemte dog en ting ellers har jeg bare overset at du havde skrevet det - at der også var tid til en flødeboller - tror jeg det er, og det er da også vigtigt på sådan en flot solskinsdag.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blev da til noget, så man er godt tilfreds med at være kommet i gang i haven. Ja, vi fik en dejlig flødebolle til kaffen i drivhuset - lidt sødt må der til.

   Slet
 11. Kære Ulla Der er ikke et krokus billede for meget, dem må du gerne vise flere af. Det har været så skønt med de flotte solskinsdage. Jeg har ikke haft så meget tid til haven, da vi har haft stor fødselsdagsuge. Hans fyldte år den 18, yngste datteren blev 18 den 17 og ældste datteren fyldte år den 20. Så det var været nogle hektiske dage.
  Håber de næste par dage at kunne nå lidt som dig og Hr M. Hils knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke med både Hans og pigerne - det er da en vældig fødselsdagskoncentration I har her midt i marts. Nu må du hygge dig i haven osv. i den kommende tid. Tak for hilsnen :)

   Slet
 12. Kan næsten mærke hvor forfriskende jeres søndag har været:-) masser af ny og god energi. Det eneste jeg så var dejlige og levende billeder:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar - du kan tro at det var en frisk søndag, for vinden var da kølig, men dejligt var det.

   Slet
 13. Hvor har I hygget jer :-) Det ser dejligt ud - og selvfølgelig gav jeg ikke op. Jeg sugede til mig at dine smukke billeder og jeg må sige at jeg misunder alle jeres krokus en lille smule. De er SÅ flotte, og den måde de strækker sig imod solen er fantastisk. Det er ægte forår.
  Sådan en dag i haven giver god energi og masser af glæde... SKØNT.
  Mange forårshilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at du var vedholdende :) Masser af frisk luft og solskin kan alle bruge, vi må håbe på nogle gode dage snart igen, selvom de ikke lover så fint vejr i påsken.

   Slet
 14. Hei
  For en herlig søndag du har hatt. Nydelige krokus - herlig med vår.

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt med vår - vi kan ikke få nok af det :)

   Slet
 15. Det er så fedt at komme igang med alle forårsprojekterne, mærke sol og vind i ansigtet og være behagelig træt og glad over veludført gerning, når man kommer til aften.

  SvarSlet
 16. Sikke nogle skønne krokusbilleder. Jeg kan slet ikke få nok krokus. Tror jeg har sat1500-2000, og nogle af dem er gået til, men jeg må have endnu flere... :)
  Som du er jeg også meget begejstret når de første bier og humlebier sværmer i krokusserne. Jeg har også fået taget adskillige billeder af det skønne syn. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har godt læst at du går ind for stordrift... he-he - jeg skal nu også have flere for det er bare nogle glade små farveklatter man kan få sat i haven med krokus.

   Slet
 17. Fede billeder og skønt drivhus
  God påske

  SvarSlet