Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

mandag den 27. oktober 2014

Mit indgangsparti lige nu

... bærer præg af denne blå asters, som jeg har flyttet fra et sted i haven, hvor den ikke stod godt.


Nu står den midlertidigt en en krukke her ved indgangen sammen med den blå græs "Intense Blue".


Det skal nok ikke vare ved sådan, men lige nu går det meget godt.Jeg er i øvrigt så idéforladt med hensyn til at skrive på bloggen at der nok bliver lidt pause indimellem.

Jeg vil dog snart vise nogle smukke billeder fra vores weekendtur i det nordjyske.


20 kommentarer:

 1. Ja men dog, det ligner da ikke dig at være idéforladt. Jeg synes mange er gået i stå for tiden, så du er ikke ene om det. Det svinder ind i de aktive bloggere, men somme tider kommer der et lille pip fra nogen, som har været stoppet i lang tid.
  Jeg er jo ikke så vild med asters, ved du, men det ser fint ud der ved indgangspartiet.
  Ser frem til billeder fra æ haw :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, men mon ikke jeg kommer i skrivehumør igen snart - det er også lidt fordi man er træt og uoplagt om aftenen efter en lang arbejdsdag og haven ser man jo kun i weekenden.
   Du skal nok få billeder fra a haw...

   Slet
 2. Ideforladt.... kan det passe? Nej - jeg ved måske hvad du mener.. for jeg har været der selv. Men et go tur tilbage på min blog - tilbage i "dagbogen" gav mig gejst og ideer igen... og nu har jeg blot en udfordring med tiden og energien... for ideer har jeg masser af.
  Og en weekendtur ... det lyder da også spændende.. og noget du må fortælle os om.
  Knus Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan jo svinge lidt med energien til at blogge og haven går jo snart i vinterhi... Det er skønt at du har mange ideer, jeg læser ivrigt med :)

   Slet
 3. Det ser dejligt ud med Asters sammen med den blå græs :) Jeg er ked af at høre, at du føler dig ideforladt, for du laver nu ellers sådan nogle fine og spændende indlæg - din Englandsrejse var helt fantastisk! Måske det er det tunge, grå vejr, der sænker sig lidt. Jeg vil meget, meget gerne købe et af Malcolms foderfuglehuse, hvis han altså virkelig har tid og overskud til at lave flere. Jeg har været så vild med det, siden jeg så det første gang :) Hvor er det sødt af jer at tilbyde! Det er vigtigt for mig lige at sige, at der ikke er noget, der haster - Malcolm må ikke begynde at stresse over det - jeg er bare så glad for en dag at eje et fint fuglefoderhus :)Du får lige min mailadresse: lindaborg9@gmail.com, så vi kan aftale nærmere.
  Hav en god dag - der kommer sol, siger de :) Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord, Linda :) Ja, Englandsrejsen var meget dejligt at blogge om, det nød jeg virkelig. Malcolm vil gerne lave et fuglefoderhus, jeg sender dig lige en mail en af dagene. Tak, i lige måde :)

   Slet
 4. Din blå asters og det blå græs er skønne sammen! Jeg glæder mig til at se billeder fra jeres weekendtur i det nordjyske.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, jeg laver et lille indlæg sidst på ugen om det.

   Slet
 5. Jeg elsker asters, for de lyser op med alle deres skønne farver i en ellers efterårsrolig have. Hvordan kan man andet end at blive glad over at se på dem? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Asters er skønne, jeg har kun denne ene men vil gerne have lidt flere for de lyser rigtigt dejligt op.

   Slet
 6. Hej Ulla.Jeg synes nok der var lidt stille hos dig........................men har heller ikke haft så meget tid til bloggen på det sidste.Er i gang med den store omgang indendøre...............først soveværelse..............så stuen.........og nu er jeg i gang med arbejdsværelset .............og den store sortering.
  Men dejligt når det er gjort.
  Kan også mærke at der er mange bloggere der er gået lidt i hi.
  Her skinner solen i dag..................så tager nok et par timer i haven og får lagt de sidste løg.
  Dejlig farve på din asters..................og den blå græs har jeg også nogle stykker af.
  Glæder mig til lidt billeder fra jeres weekendtur i det nordjyske.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, inspirationen skal jo komme et sted fra og haven byder ikke på meget nu, hvor jeg i øvrigt kun ser den i weekenden. Men mon ikke jeg finder på noget indimellem. Dejligt at få ordnet hele huset, det kan man nyde i lang tid. Ja, jeg ved du har den blå græs også , er den ikke bare smuk :)

   Slet
 7. Time for another garden trip maybe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det ville da være skønt. Men jeg planlægger en tur til foråret :)

   Slet
 8. Godaften hvis du mangler inspiration, så kan jeg give dig lidt :-)

  Jeg vil gerne invitere dig til at lave et indlæg, som mit, du kan se det på min blog.
  Vi er en masse Bloggere og Læsere som gerne vil gøre en forskel, Claus Dalby er også med.
  "Danske Bloggers indsamling til Knæk Cancer" løber til den 14.nov.-14 så mange flere kan nå at være med endnu og komme på listen. Dagligt dør 42 danskere af kræft, det er for mange og vi kan ændre på det.

  Se hvordan her: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-danmark-rundt-nu.html
  http://jeasblanketanker.blogspot.dk/2014/10/knk-cancer-aften-det-stopper-ikke-her.html

  Mange gode hilsner fra Maria med "En verden af kunst"
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria, tak for din kommentar og forslag, som jeg helt sikkert vil læse mere om på din blog og forholde mig til denne vigtige sag :)

   Slet
 9. Hej Ulla. Det ser pænt ud med den blå asters og den blå græs. Ja, nu kommer vi ind i en tid, hvor haven ikke tager sig ud fra sin bedste side, så jeg kan godt følge dig i at være lidt idé forladt. Jeg glæder mig til dine billeder fra NOrdjylland, det bliver spændende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det vist nogen gange på denne årstid :) Lidt inspiration henter vi jo alligevel hos hinanden, det er det vigtigste. Jeg laver lidt billedspam fra Nordjyllands turen en af dagene.

   Slet
 10. Den blå asters sammen med blå græs er smukt som velkomst ved hoveddøren. Jeg elsker asters og især den klare blå - din står muligvis også beskyttet der? Mine asters i haven er ved at takke af.
  Jeg håber at du finder ideerne frem til blogindlæg engang imellem:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også dagligt over den lille asters. Ja, den står ganske godt beskyttet der, omend kun i en potte, så den skal plantes ud i et bed senere. Tak for opbakningen - jeg skal nok finde på lidt at skrive om, der er jo ingen der forventer daglige indlæg...

   Slet