Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 31. august 2014

Sensommer billeder sidste sommerdag

Sidste dag i august og efteråret begynder officielt i morgen !!

Længe har der dog været "september-agtigt" i haven, og dagene i haven nydes i det omfang vejret tillader - ugen der kommer skulle jo blive rigtig dejlig sensommer.

Inden jeg sparker den virtuelle haverejse i England i gang fik jeg lige lyst til at lægge disse billeder på, som er taget i dag. Der er rigtigt meget at nyde i haven stadigvæk og et lille besøg på den lokale planteskole fik den store ønskeseddel frem - hold op hvor er der meget smukt at sætte sammen i bedene lige nu...   Det blev dog kun til lidt blå floks i dag.

(Den ses i begge collager i øverste række)
13 kommentarer:

 1. Hej Ulla

  Flotte flotte billeder af sensommerhaven,
  Men er den nu også helt forbi,sommeren?
  Meteorologerne kalder det jo sommer det de lover os i ugen der kommer:)

  Og en indiansummer den vil vi da også gerne lægge billet ind på!

  Men idag regner det vildt, og jeg er ved at få ondt i halsen, som var det efterår;)

  Ha en dejlig ny uge!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karsten, tak for dine søde kommentarer. Næh... de lover jo heldigvis dejligt vejr i kommende uge, så det kan vi godt glæde os til og jeg er helt klart med på Indian Summer. God bedring til dig.

   Slet
 2. Skønne collager, Ulla! Der er vist mere gang i din have, end der er i min som jeg synes ser meget efterårsagtig ud ...
  God søndag aften til dig!

  SvarSlet
 3. Sikke dejlige billeder fra din smukke have! Her er der ikke en eneste blomst tilbage, men jeg glæder mig til det lovede sommervejr i ugen, der kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget over floret der er tilbage og når man sådan kommer på planteskole, er der ingen grænser for hvad man kan berige haven med af flor her i september.

   Slet
 4. Hej Ulla.Skønne collager du viser.....................du har jo stadig mange dejlige blomster i haven
  Men efteråret kan vi jo ikke løbe fra.
  Glæder mig rigtig meget til at se alle dine billeder fra England.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 5. Så utrolig flotte collager av blomstene dine! Her hos meg har det vært en nydelig sommerdag i dag, så det er underlig å tenke på at i morgen begynner september. Likevel kan det merkes at det er blitt mørkere, og jeg tenner stearinlys i stuen om kveldene. Ha en fin høst, eller efterår som dere sier i Danmark.
  Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anne-Kristin - tak for din kommentar. Ja, det bliver også mørkere om aftenen her, men i kommende uge lover de dejligt sensommervejr. Tak i lige måde.

   Slet
 6. Ja det var fine collager, der er stadig rigtig meget at glæde sig over i vores haver endnu. Hvis vi også skal have sommer i næste uge, ja så kan jeg kun finde på at klage over, at jeg var den eneste, som ikke fik vand. Lidt trist men jeg må vande lidt igen.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det ærgerligt for dig. Vi er vist mange, der har fået vand nok efterhånden. Men sensommeren, den kan vi da kun se frem til.

   Slet
 7. Det er nogle dejlige collager du har lavet af sensommerblomsterne i haven. Jeg kan se at haven har meget at byde på, men alligevel er det nu dejligt med et par nye floks:o)
  Jeg håber at du har ret i at vi får nogle sommerdage i næste uge for her har regnen væltet ned i det seneste døgn og jeg nåede at trampe godt mudret rundt i haven idag da jeg plantede træer - det føltes næsten som slut i oktober.

  SvarSlet