Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 2. maj 2012

Mere Apeldoorn + rhododendron

Det blev slet ikke til havetur i dag på trods af det dejlige vejr - kun lige en hurtig foto-runde og af de mange billeder, jeg fik taget, vil jeg blot vise jer mit bed med Apeldoorn tulipanerne, som nu er på sit højeste.

Der er flere rhododendron, der springer ud nu.

Her er Cunningham's White

Her er det Diandi, som er lidt rosa i knop med gylden i udspring, men let hængende "klokker":Til sidst vil jeg vise at Williamsianum Gartendirektor Glocker næsten er helt udsprunget. Med et par dages sol mere vil hele busken været ét stort lyserødt plysbillede.Mon ikke de lover vejr af samme kaliber i morgen - jeg har fri det meste af dagen så bortset fra ærinder i byen og indkøb mv. skulle der gerne blive tid til at nyde det i haven og om aftenen skal vi plante vores nye rhododendron i det nye bed, jubiii.

Ha' en skøn aften derude.

13 kommentarer:

 1. Dejligt at du nu skal have plantet, det kan jeg godt forstå, at du glæder dig til, godt du har fridag :o) med sådan et vejr. Jeg går også ude og nyder det indtil min stakkels fødder ikke kan mere.
  Jeg synes, at jeg kan huske, at vi skrev sammen sidste år om Diandi, kan det passe. Jeg vil jo kalde den Viscy, men hvis du har et skilt der står Diandi på, så hedder den det.
  Jeg har lige googlet den, den er god nok, men ligner godt nok til forveksling Viscy.
  God fornøjelse i morgen, glæder mig til at se det færdige resultat :o)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - ja, den ligner Viscy, men i min notesbog tilbage fra dengang vi købte den, har jeg skrevet Diandi, så jeg læner mig lidt op af det. Det er nu også ligegyldigt, de er kønne begge to.

   Men jeg kan huske at jeg sidste år skrev at jeg havde Gomer Waterer omme ved dammen, og så sagde du at det var i hvert fald ikke den, men Cunningham's White - tja, da var der godt nok kommet et forkert planteskilt med hjem fra butikken.

   knus

   Slet
 2. Så skjønne og inspirerende bilder!! Jeg liker ferver:o)
  Nå kommer tulipanene hos meg også!

  Knus,
  Helene

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at dine tulipaner også er begyndt at blomstre.

   Slet
 3. Det er da helt sikkert sådan nogen gul og rød - brogede tulipaner jeg skal ha' - men et enkelt sted vil jeg nu prøve med lyserøde og mørkerøde sammen med de postkasserøde. bare jeg havde tænkt på det i efteråret, det er så spændende, hvordan det kommer til at se ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det vil helt sikkert også gøre sig godt med lyserøde og mørkerøde sammen med dine røde Apeldoorn. Det er bare med at prøve sig frem.

   Slet
 4. Skønne farverige tulpaner - de giver associationer til bedstemors have, skønt :-)
  Det bliver dejligt med en fridag for dig imorgen - til havearbejde :-) Og så bliver det da spændende, at få de(n) nye rododendron i jorden. Jeg vil glæde mig til at se et billede, når det er gjort :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Du kan tro, jeg nok skal vise billeder og præsentere de nye planter.

   Slet
 5. Gode billeder.
  Hvor er det dog nogle smukke tulipaner du har.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Hej Ulla. Sikke flotte tulipaner, det er jo helt forrygende. Nej hvor er jeg spændt på at se dit nye rhododendronbed. Jeg tror, det bliver helt vildt flot!

  SvarSlet
 7. Superskønne billeder af dine tulipaner og rhododendroner :-))

  SvarSlet
 8. Hvor ser det godt ud med dit Appeldoorn bed. Jeg er så småt begyndt at flytte mine over i Den Orange Have. Men nu vil jeg helt sikkert fuldføre det. Så vidt det kan lade sig gøre, for de løg ligger godt nok dybt :-D
  Jeg kan virkelig godt lide tanken om at de tulipaner skal komme til ære og værdighed når de er så stædige og grovillige i haven :-)

  SvarSlet