Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 18. oktober 2017

En ny side på min blog...


NU står (have)verden ikke længere !

For de af jer, der også interesserer jer for håndarbejde, vil jeg blot lige diskret nævne, at jeg har lavet en ny fane på min HAVEBLOG, som handler om strik.

Det er vist ingen hemmelighed at jeg også strikker (mere og mere) og i erkendelse af min afhængighed af såvel planter og blomster, som garn og strikkepinde, har jeg taget skridtet fuldt ud og vil på min strikkefane fra tid til anden vise jer lidt at det jeg pusler med, når jeg sidder afslappet i lænestolen, på passagersædet i bilen eller en stund i drivhuset, når sæsonen er til det.

God fornøjelse og velkommen til :)

32 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye fane, eller hvad man nu siger ;)
  Selvom jeg er havetosset, så interesserer jeg mig også meget for håndarbejde...måske ikke lige strik (jeg er ikke særlig god til det) men derimod korsstingsbroderi. Det er godt nok ved at være nogle år siden jeg sidst sad med det i hånden....mangler tiden, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Esther, tusind tak:) Hvor sjovt at høre om dine håndarbejdsinteresser. Tiden ja.... det er svært at nå alt hvad man gerne vil.

   Slet
 2. Kære Ulla Tillykke med udgivelsen, du er altså fantastisk til det strikkeri. Jeg strikkede også rigtig meget i gamle dage selv på bestilling, men så kom der lige et hus og have forbi. Pt arbejder jeg med stramaj, er ved at lave puder det passer til sofaen i orangeriet. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina, tusind tak - jeg er så glad for at få tilkendegivelser fra nogle af I andre havebloggere, for jeg havde på fornemmelsen at flere er kreative med andet end havesyslerne. Stramaj, det lyder også spændende, du må gerne vise puderne frem når de er klar til at pynte i orangeriet. Knus

   Slet
 3. Ja der er mange havefolk, der bruger at strikke som vintersyssel, det er jo så heller ikke mig, min vintersyssel er nok bare bloggen :)
  Det ser flot ud.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, jeg har stærkt på fornemmelsen at mange andre også strikker eller syr eller noget helt tredje. Nu har jeg så bare bestemt mig for at det også skal figurere på bloggen, det var nok det, der var mest grænseoverskridende når man nu har proklameret at det er en haveblog.
   knus

   Slet
 4. Du er fantastisk til at strikke og jeg nyder det kreative lige så meget som haven.

  God dag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Så flink du er til å strikke! Det drev jeg mye med før, men i de siste årene har det blitt mindre og mindre.
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker at strikke - har gjort det altid, faktisk.

   Slet
 6. Jeg ser at jeg ikke er i din bloggliste? Håper at du kan legge meg til der :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da en fejl - jeg ser på det, så du kommer med. Tak fordi du skrev om det.

   Slet
 7. Kære Ulla.
  Tillykke med din nye strikkefane. Jeg har jo set en smule af det, du kan med dine strikkefingre, men hold nu op hvor har du strikket mange flotte ting. Fuld af beundring er jeg, at du kan strikke så mange (for mig) svære ting, at du kan have en have som den I har, men så har du altså også lige et arbejde at passe! Supersejt Ulla.
  Kh Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis, tusind tak for din søde hilsen. Ja, så er der nok så mange andre ting jeg ikke når så meget, f.eks. får jeg ikke læst så mange bøger som jeg gerne ville. Jeg synes nu også du er dygtig og laver nogle fine ting, dejligt at vi kan inspirere hinanden og hygge os.
   kh

   Slet
 8. Hej Ulla!
  Så fina arbeten du gjort. Filten har fina färger, helt i min smak.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det. Dejligt at du læser med her.

   Slet
 9. Hej Ulla
  Blev lige tippet af Lisbeth om en nyhed på din blog som hun mente kunne interessere mig og der ramte hun plet. Det er jo rigtig fine sager du får af pindene og som du nok ved er jeg meget betaget af dine sjaler.
  Super god ide med en strikkefane på bloggen for jeg har på fornemmelsen at mange haveelskere også har interesse i strikkeverdnen.
  De kærligste have og strikkehlisner
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne, tusind tak for din søde hilsen. Du kan tro at jeg har været i syv sind om det gik an med en fane om strik på min haveblog, men når man så har gået og overvejet det i rum tid og man bare har lyst til det, så gjorde jeg det. Jeg tror også at mange havefolk strikker ved siden af havearbejdet. Marie-Louise i Årup er et rigtigt godt eksempel! Selv har jeg læst med på mange strikkeblogs i årene og nydt det også.
   Du er jo også hardcore strikker, det ved jeg da fra FB, det er fine sager du får fra hånden.
   kh

   Slet
 10. Det var da en rigtig god ide. Oftest er kreative mennesker kreative på mange måder og inden for mange områder, og jeg glæder mig da til at se dine frembringelser.
  Knus, Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen, tusind tak for din kommentar. Jeg læser ikke så ofte med hos dig, men jeg ved da at du ved siden af haveindlæg også laver en del madindlæg, og det er bare dejligt.
   knus

   Slet
 11. Tillykke med din nye fane, jeg vil helt sikkert følge med her også og kikke på dine flotte sager. Det lyder så hyggeligt at du tager til strikkeevents og strikker sammen med andre, det er lige som når vi havefolk stikker hovederne sammen helt sikkert enormt givende.
  Jeg er som du ved også begyndt at strikke igen. For mit vedkommende er det over 30 år siden jeg strikkede meget, med da jeg fik børn synes jeg at syning var hurtigere og man kunne også sy med strikkede metervarer. Nu synes jeg bare at det er hyggeligt at strikke og jeg har tiden til det og ingen børn som skal have opmærksomhed - sådan går ting i ring igennem livet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth, tusind tak :) Ja, jeg ved at du er begyndt at strikke igen - faktisk husker jeg tilbage til de første blogår og dine lyserøde julegrise :) Jeg synes at strikning giver mig lige netop den ballast og afstressning i en travl hverdag og det er et middel for mig til at koble af og lade tankerne få ro. Jeg har stort set strikket siden jeg var 13 år, dog over en årrække med børn ikke så meget. Nu nyder jeg at give den gas og ja, jeg har også fundet fællesskab med nogle andre strikkere i strikkecafe og vi ses også privat en gang om måneden. Det er meget givende - fuldstændig som når vi havebloggere mødes. Det er da inspirationen, der er drivkraften her i livet, ikke :) Jeg håber du vil vise nogle af dine kreationer, måske på IG - vil gerne følge med :)

   Slet
 12. Så morsomt at du har startet opp med en fane for strikk og håndarbeid. Jeg driver også med en del håndarbeid om vinteren. Jeg strikker og syr, quilter. men jeg strikker nok ikke så mye som deg.
  Blir spennende å følge deg både med hage og håndarbeid, egentlig kjekt at du har alt på en blogg.
  ha det godt.
  Hilsen fra Turid

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Turid, velkommen til :) Du er godt nok også kreativ - syr og quilter - det lyder spændende. Ha'det godt.

   Slet
 13. Tillykke Ulla med din nye fane.

  Den bliver da helt sikkert et hit blandt de strikkende :o) Det er sjov det er blevet så trendy at strikke igen. Jeg har strikket meget ( ja den havde i ikke lige set komme) men gør det slet ikke mere. Mine døtre er begyndt at strikke, så måske jeg kommer med på vognen igen :o)
  Knus fra mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Ja strik og håndarbejde i det hele taget er på mode igen. Heldigvis for det, så behøver jeg ikke længere at gemme mig som "skabs-strikker".

   Slet
 14. sådan går ting i ring igennem livet :-)  korean porn

  SvarSlet
 15. Sikke nogle flotte ting, du strikker på. Det er interessant og spændende.

  SvarSlet
 16. Lykke til med ny fane!
  Her er jeg også kommet i gang med strikking, det er deilig å kose seg med det inne når det blir lange og mørke kvelder. Godt med en hage pause nå:-)
  Ha en fin uke/Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER nemlig rigtigt koseligt - tak for din kommentar :)

   Slet
 17. I really like your post good blog on site,Thanks for your sharing.

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet