Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 8. maj 2013

Mere reklame for blogtræffet i Geografisk Have

Fru Friis har jo på fornemmeste vis inviteret alle interesserede blogskrivere og bloglæsere til blogtræf i Geografisk Have i Kolding på Grundlovsdag den 5. juni.

Læs mere her:   http://frufriisfroebo.blogspot.dk/2013/05/tilmelding-til-havebloggertrf.html

Jeg vil også gerne gøre reklame for træffet, som forhåbentlig bliver ligeså hyggeligt som sidste år.

Skriv endelig på hos fru Friis hvis I kommer.


8 kommentarer:

 1. Godaften Ulla.Jeg kommer sammen med Gitte.Og vi glæder os rigtig meget til at træffe jer alle sammen.Og forhåbentlig købe nogle dejlige planter.Dejlig aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver hyggeligt igen, er jeg sikker på. Og så skal vi se ned i hinandens planteposer hvad vi har købt:) Du spurgte til min Broadway Ligths den anden dag. Tænk, jeg kan ikke finde den derude, mon den er gået til...

   Slet
 2. Ja jeg har skrevet til fru Friis at jeg kommer, lidt forsinket ganske vist, men det gik jo sidste år, så det gør det nok også i år. Mon ikke jeg får Rikke med og hilse på i år, hun vil i hvert fald gerne med, og nu kender hun jo dig og Malcolm.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder da dejligt, Lisbeth - det skal jo passe med færgen, og du skal vel også have handlet på markedet. Så kan vi også sige hej til Rikke igen, det bliver hyggeligt.

   Slet
 3. Hej Ulla. Jeg glæder mig til at træffe jer igen.
  KH. Margrethe.

  SvarSlet
 4. Søde Ulla,

  Jeg ville SÅ gerne til blogtræf i Kolding, og møde alle I gæve havefolk, men jeg tror desværre ikke jeg kan slippe af sted med at hive en hel dag ud af kalenderen. Men mon ikke I gentager succesen næste år, så jeg stadig har en chance for at deltage i løjerne? En dag MÅ der komme mere tid til tant og fjas.

  Og kæreste Ulla, tusind tusind tak for dine søde og positive ord om min bog. Jeg har været alt for længe om, at skrive tak til dig, men har haft så meget om ørene i den seneste tid. Dit indlæg rørte mig dybt og varmede helt helt ind i hjertet. Du er en rigtig gutterpige. Håber du nyder din store højtidsstund nu, hvor den ene anemonetype afløser den anden.

  Stort, grønt knus med tak på, og pøj pøj med jeres flotte arrangement i Kolding.

  De kærligste forårshilsner

  SvarSlet
 5. Sødeste Jytte/Tante Grøn, tak for din søde hilsen - ærgerligt at du ikke får mulighed for at komme til Kolding, men jeg er ret sikker på at der også bliver blogtræf der i 2014. Til gengæld får vi lejlighed til at hilse på hinanden den 26. maj, hvor du holder åben have. Det glæder jeg mig umådeligt til.
  Din bog er helt unik og jeg har nydt at læse den og se de smukke billeder, en bog der slet ikke bliver stillet på hylde for jeg må jævnligt lige se i den igen. Sådan tror jeg mange har det med din bog, og du kan roligt tage roserne til dig og klappe dig selv på skulderen :) Jeg ved du har haft en hård tid på det sidste, det er svært at miste en man holder så meget af. Håber solen skinner på dig og giver dig overskud.
  Kh Ulla

  SvarSlet