Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 17. marts 2013

Snehvide

Den hvide solsort kommer stadig hos os og spiser hver dag. Mon ikke snart vi kan kalde den "vores"...
 
Her skutter den sig lidt i sneen, den lille snehvide...
 
Vi tog mange flere billeder af fuglene i går, dem får I senere.
 
Var lige en tur rundt i haven for at se hvor meget sne, det egentlig er blevet til.
OK, der er plads til mere, hvis vejrguderne fastholder den varslede snestorm de kommende dage.
Men vi vil gerne være fri...
 
Den lille rødhals også fotograferet i går, før der kom sne.


God sne-søndag :)

18 kommentarer:

 1. oj oj Ulla.....hvor er den skøn og usædvanlig og jo det må bestemt være jeres den lille Snehvide - mon de 7 små dværge også snart flytter ind ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. ... jeg vil se efter dem derude :)

   Slet
 2. Hvor er du heldig at ha så godt et kamera, og især når man har besøg af selveste Snehvide :o) jeg ville elske at ku ta så gode billeder af fuglene i haven, for jeg elsker at følge dem, så et bedre kamera står højt på min ønskeliste :o) jeg glæder mig til flere billeder af Snehvide for hun er så smuk og helt speciel... for det er vel en hun, eller... ;o)
  Billederne af rødhalsen er også supergode, men jeg synes nu det sidste billede ligesom siger: aarrgghhhhh, dybt suuuuuuk, jeg magter snart ikke mere sne... præcis som vi andre har det ;o)
  Tak for dejlige billeder.

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vi er meget glade for vores camera, men ofte synes jeg slet ikke at mine billeder er så gode som visse andres... Her er jeg god meget godt tilfreds med resultatet. Jeg tror at Snehvide er en han, hvis man skal tage lidt efter næb-farven. Jeg håber virkelig at den bliver i haven og måske vi kan være heldige at den yngler. Ja, dine talebobler til rødhalsen passer vist præcis med hvad vi alle tænker :)

   Slet
 3. Dejligt at have sådan en speciel gæst i sin have. Det er værre med sneen, den er der rigeligt af, det er der også her. Især der hvor der ligger driver.
  Fine fugle og snebilleder, I har taget.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er bare så glade for den og de sorte familiemedlemmer. De hopper rundt lige uden for vores terrassevinduer og vi kan følge med på første parket. Dejligt :)

   Slet
 4. Fine fuglebilleder, og I har lige så meget sne som os kan jeg se. Vi lavede et par snemænd, da det var tø og sneen perfekt til dette. Men jeg ville også helst slippe for alt det sne der er på vej....

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis har vi ikke fået mere sne, og måske slipper vi helt for snestormen i morgen :)

   Slet
 5. Hej Ulla. Det var gode billeder af fuglene og så kan jeg se, at jeres vejrforhold ligner vores. Det er da ærgerligt, jeg havde sådan håbet på lidt mildere vejr, så man ligesom kunne komme i jorden udenfor, men nej vi må vente lidt endnu lader det til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hvor vi bare længes efter at komme ud og være aktive i haven... Tålmodighed er en dyd.

   Slet
 6. Den er så fin og speciel din Snehvide, for jeg mener også at det må være jeres nu :-) Jeg betragter også fuglene i haven som mine.
  Men hvor har man ondt af dem lige nu. De troede lige at det var forår og begyndte at bygge reder, og så må de kæmpe for føden igen. Her får de masser af godter, og det gør de jo også hos dig :-)
  Det er virkelig flotte billeder af fuglene.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig :) Når man nu passer dem godt op, så må det jo næsten være "ens" egne... Men de skal altså også passes godt op i denne kulde og frost, man ser nemt hvordan de sætter pris på både æbler og frisk varmt vand sammen med fedtkuglerne.

   Slet
 7. Søde Frk Anemone,

  hvor er den dog fantastisk, den smukke hvide solsort. Den er jo helt unik. Sørg endelig for at forkæle den efter alle kunstens regler, så den ikke flytter ned til fru Friis, for hun er altså lidt af en fuglelokker, sådan som hun disker op med liebhaverboliger, fuglerestauranter og swimmingpools:o):o) Det ville være herligt om I kunne få lov at nyde dette syn rigtig rigtig længe.

  Den lille rødkælk kan jeg heller ikke stå for. Har selv en lille rødkælkemedhjælper i haven.

  Vores første duer gav jeg også navne. De hed Alba, Skidrik, Didrik m.m men nu har vi så mange, at jeg ikke længere kan hitte rede i, hvem der er hvem.

  Hvor er det umanerligt sødt af dig, at sætte et billede af min kommende bog på din blog. Det skal du have mange tusind tak for. Ja, nu skal jeg snart "nedkomme" og barsle med min første bog.....synes jeg er ved at få lidt plukveer!!:o)

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. Sødeste Tante Grøn, jeg glæder mig bare så meget til at få din bog og læse mere om dit haveparadis og svælge i alle de skønne billeder, som Claus helt sikkert har taget med. Vi synes jo alle at vi kender dig en lille bitte smule, og lysten til at lære dig og din have endnu bedre at kende er STOR. Du skal ikke være nervøs for fødslen, den skal nok gå som forventet!

   Det er sjovt med rødhalsen (eller rødkælken?) – indtil for nyligt undrede jeg mig over at vi kun så én rødhals i haven, men så kunne min husbond belære mig om at rødhalsen har sit eget territorium og derfor har vi kun én eneste. Men den er vi glade for.

   Ja, jeg håber virkelig at Snehviden bliver hos os og måske får lyst til at stifte familie her. Heldigvis er der laaaangt til det Friis’ske fugleparadis, og vores lille Snehvide har vist ikke hørt om stedet endnu.
   Knus fra Ulla

   Slet
 8. Godaften Ulla.Hvor er dem bare sød din lille"albino".Og rigtige gode billeder du viser.Godt at du holden den med føde her i kulden.
  Håber ikke vi får alt for meget sne de nærmeste dage.Vejret var perfekt i dag til vores bloggerkaffe hos Berit.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, søde :) Du kan tro at vi fodrer, hver eneste dag lægger vi æbler og fedtkugler ud, foruden frisk vand og brødkrummer, korn m.v. - Der skal ikke mangle noget her.

   Ja, jeg så jeres indlæg fra Blogkaffen - det så enormt hyggeligt ud, jeg gad vide om man kunne lave et lignende kaffe-arrangement her i Jylland... Knus

   Slet
 9. Hvor er det nogle dejlige billeder og især snehvide og rødhalsen er flot fotograferet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er faktisk Malcolm som skal have æren for disse billeder - så jeg videregiver lige de rosende ord til ham :)

   Slet