Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

tirsdag den 26. marts 2013

Hvad laver havebloggeren....

... når man ikke lige studerer frøkataloger, læser havebøger, surfer rundt på alle de skønne haveblogge....

Tja... så er der altså også en lille håndarbejdsnørd gemt i hende her...

Et hæklet tæppe i Granny-stripes er ved at tage form. Tæppet hækles i bomuldsgarn og har været undervejs i et halvt årstid. Det ender med at blive stort - faktisk kan det dække en helt dobbeltseng, men det er nu til pynt og brug i stuen.

Det er umådeligt afstressende, afslappende og rimeligt vanedannende at hækle på sådan en sag.


 
Ja, så ved I det !  

23 kommentarer:

 1. Hvor er det flot. Jeg laver slet ikke håndarbejde, har ikke tålmodigheden til det:-), men ved at for mange er det ren afslapning. Jeg læser en god krimi i stedet for, det finder jeg afslappende
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ret meditativt med håndarbejde, men en god krimi er bestemt heller ikke dårlig.

   Slet
 2. .....smukt Ulla - hvor ville jeg ønske jeg havde de talenter. Skønt med et tæppe at lune sig med på terrassen i den spæde forårssol måske ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nu ikke så meget talent til lige denne model, men du er jo kreativ på andre måder :) Ja, kom forårssol, jeg så at Nanna havde drukket te på terrassen i dag!

   Slet
 3. Det er godt at kunne beskæftige fingrene imens vi venter på at kunne gribe om spaden ;-)

  Meget smukt tæppe i skønne farver :)

  SvarSlet
 4. Skønt tæppe, desværre heller ingen håndarbejde hos mig, men godt der er nogen der kan. Jeg er bedst til haven og ved computeren :)
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er du til gengæld også god til :) Men jeg glæder mig til jeg engang er færdig på arbejdsmarkedet, så bliver der masser af tid til BÅDE haven og håndarbejde.

   Slet
 5. Hej Ulla.Jeg tror at der rigtig mange af os havebloggere der laver håndarbejde om vinteren.Skønt tæppe du er igang med.......dejlige farver.
  Når jeg skal slappe af så brodere jeg.Har vist nogle af mine broderier.
  God dag knus Jette
  PS.er det ikke tungt at sidde med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så godt dine smukke broderier. Det ville jeg også gerne, men jeg er bedst til noget, hvor jeg kan se TV og snakke samtidig.
   Jo, tæppet er lidt tungt, men i sofaen ligger det jo bare ved siden af mig, og ikke det hele ovenpå mig.

   Slet
 6. Det er smukt - jeg er selv i gang med et barnevognstæppe af granny squares - så ja jeg tror mange af os hækler, strikker mv - det skulle ligne havefolk dårligt bare trille tommelfingre....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det tror jeg du har ret i. Man må jo holde sig i gang! Det lyder hyggeligt med et barnevogstæppe i firkanter :)

   Slet
 7. Flot tæppe du hækler - jeg strikker på 3. vinter på et slumretæppe. I år er jeg blevet distraheret af at se film og serier på netflix, men det er også dejlig afslapning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt :) Jeg har endnu ikke stiftet bekendtskab med netflix, men det må undersøges på et tidspunkt.

   Slet
 8. Skønne farver ( næsten havefarver) og et meget smukt tæppe. Hvis foråret fortsætter i denne stil, ender du med at kunne lave et væg-til-væg tæppe... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uha, bare jeg så har garn nok...

   Slet
 9. Ja du er vel nok dygtig! Hold nu op det er flot ...... Dejlige farver du har valgt, og hvis det her vejr bliver ved, hvad mon du så finder på? Dobbelforet tæppe til skovturen.....måske?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Bente - jeg gik efter de rolige farver og blev så anbefalet at sætte en sprælsk farve ind i mellem, det blev så den oranges lod. Men man bliver afhængig... tænker allerede på hvad jeg skal hækle bagefter!

   Slet
 10. Wauw hvor er det flot! Det kan jeg virkelig godt lide - skønne, dejlige farver. Kan lige se mig selv og kæresten foran et bål i haven, med sådan et tæppe omkring os. Enormt flot!
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville passe perfekt i haven svøbt om jer to :)

   Slet
 11. Hvor sjovt, jeg gik netop i dag og tænkte på om jeg ikke snart skulle skrive lidt om hvad jeg laver når jeg ikke er i haven eller blogger - og så kom dette indlæg fra dig. :o) men så må jeg hellere løfte sløret for at jeg også laver så meget andet end have; er kreativ som mange andre, dog mest med symaskinen eller små finurlige projekter af forskellig slags, bager brød i rigelige mængder, sylter på livet løs og så har jeg en stor passion for ridning, så jeg rider 3 gange om ugen.........nå ja, så bliver der da også lige plads til at gå på abejde ind i mellem. :o)

  Hvor er det simpelthen bare et smukt tæppe - det kunne også gøre sig i min stue. men evner med strikkepinde og hæklenåle ejer jeg simpelthen ikke, så det må blive ved drømmen.
  mange hilsner
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trine, det skal du da absolut gøre... skriv løs - det er sjovt at lære andre bloggere lidt bedre at kende på den måde. Jeg tror bestemt at de fleste af os er meget kreative med alt muligt og nogle af os dyrker endda også sport :) Den gamle traver om at arbejdet tager for meget af ens fritid, gælder skam stadig :)

   Tak for dine søde ord.

   Slet
 12. Hej Ulla. Hvor er du god og hvor er tæppet flot. Jeg synes også det er rigtigt hyggeligt med håndarbejde. Jeg har gang i et sengetæppe, hvor jeg hækler lapper, der blive hæklet sammen og så skal der en kant hele vejen rundt. Jeg har nok været igang de sidste 4-5 år og min tidshorisont for hvornår det skal være færdig, eksisterer ikke! Jeg hækler mest, når jeg er på ferie hos min familie i Sverige, så går snakken henover hækletøjet!

  SvarSlet