Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 24. august 2016

Ny generationJeg er rykket en generation :)

Mr. M og jeg er blevet bedsteforældre til en skøn lille dreng - hey, hey - hvor er det bare en sjov og dejlig tanke og aldeles håndgribeligt.

Nu skal de trætte forældre jo have fred og ro til at finde ud af hvad det er for en lille størrelse, men vi har da heldigvis set bettemand et par gange.

Født 10. august:


Når man sådan skal være farmor og i øvrigt besidder et udmærket strikke-gen, så er der naturligvis blevet produceret lidt lækkert baby-strik. Billedet nederst til højre er det berømte "Mary-svøb".

Jeg vil ikke love at vise billeder jævnligt, for jeg har faktisk slet ikke spurgt drengens forældre om lov... Men her er i hvert fald de første billeder af vores første fælles barnebarn.

Sådan kan man altså også fejre indlæg nr. 900 :)

Livet er skønt !!!


19 kommentarer:

 1. Hej Ulla. Et stort tillykke med det lille barnebarn. Hvor er det noget flot strik, du har lavet. Det må vel nok være en dejlig oplevelse. Han ser rigtig sød ud.

  SvarSlet
 2. Hej farmor
  Tillykke med barnebarnet (14 dage i dag) det var du længe om at vise, men jeg kender godt det der med, om forældrene nu bryder sig om det. Mon ikke han allerede har et navn, jeg er spændt på at høre hvilket gammeldags navn det er :) Rollen klæder jer i øvrigt, det er så dejligt med sådan en lille ny, og godt du kan strikke til forskel for denne farmor, som må bede mormor om hjælp.
  Tillykke med indlæg nr. 900, det er godt klaret, når du også skal på ferie og ikke mindst passe dit arbejde.
  Knus

  SvarSlet
 3. Stort tillykke - det er dejligt livsbekræftende med sådan en "bette en" - en kæmpe gave at få et lille ny menneske ind i familien og hvor er det smukke ting du har kreeret :-) Endnu en gang tillykke herfra
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med jeres første fælles barnebarn og næste generation :-) Og tillykke med indlæg nr. 900 det er også stort og så er hyggeligt at du holder ved. Skønne billeder fra jeres have, men billederne af den nye lillemand i jeres arme er de sødeste:-)

  SvarSlet
 5. Så rigtig hjertelig tillykke med den lille spire

  SvarSlet
 6. Kære Farmor Ulla Stort tillykke med barnebarnet . Hvilken sød lille yndig fyr og sikke flot han kan klæde sig. Flot strikkeri ;-) vidunderlige billeder af jeres sensommerhave, skønt lys der er på. Så også lige indslaget fra Canada wau for en natur, hvor smukt . Håber I havde en aldeles vidunderligferie. Hils Mr M knusTina

  SvarSlet
 7. Stort tillykke til forældrene og ikke mindst bedsteforældrene. Det må være en dejlig fornemmelse. Det er for øvrigt en rigtig nuttet og køn baby :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med det dejlige barnebarn. Han bliver måske vist frem igen, når han kan trave rundt i jeres have. Fint strik du har kreeret. flot sommerfuglelavendel du viser. Jeg har også købt den i år til en krukke.

  SvarSlet
 9. Nøj ihh åhh hvor er han kær, stort TILLYKKE med den lille guldklump:-)))) skønne billeder af jer med ham<3 og smukt strik!
  Også tillykke med indlæg nr 900. ene dejlige billeder.

  SvarSlet
 10. Härliga härliga bilder du bjuder på...
  Ha en fin dag!
  Kram från Titti

  SvarSlet
 11. Kære Ulla og Mr.M.Stort tilllykke med den lille guldklump..........har er da bare dejlig.Og sikke noget flot strik han kan pynte sig med.
  Det er bare så skønt med en ny generation.
  Og dejlige sol billeder fra jeres have.
  Og godt gået med 900 indlæg.
  Rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
 12. Hjertelig tillykke med den nye titel. Det er bare så dejligt med børnebørn så I kan roligt glæde jer til den næste tid.
  Det er også meget sjældent jeg viser billeder af mine børnebørn, tror egentlig det er ok med forældrene.
  Også tillykke med de 900 indlæg og som altid dejlige billeder😀

  SvarSlet
 13. Tak for alle jeres søde kommentarer, det gør mig så glad - ja, han er dejlig og vi glæder os over det hele.

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med barnebarnet og den nye titel. Det er så stort :-)
  Hvor er det smuk det tæppe du har strikket - sikke et arbejde, mon ikke den kommer til at gå i arv til kommende generationer.........

  SvarSlet
 15. Jeg er jo helt bagud, men stort, stort tillykke med den lille ny - hvor er han bare sød :) Det må være fantastisk med den nye titel - jeg venter stadig på, at det skal ske, men det har vist lange udsigter. Det er et utrolig smukt svøb, du har lavet! Skønne planter allesammen :)

  SvarSlet
 16. Tillykke med den nye titel og med den lille lækkermås.
  Utrolig flot med din strikkede gave, den er guld værd.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 17. Hej Ulla og Malcolm
  Hjerteligt tillykke med det lille barnebarn. Hvor ser han bare dejlig ud.
  900 indlæg, sikke produktiv du har været. Godt gået og tillykke med det. Det er dejligt, at følge med i jeres haveliv.
  Knus
  Malene

  SvarSlet