Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

lørdag den 13. august 2016

Besøg hos ViviI anledning af havefestivalen var vi på besøg hos Vivi, der har bloggen Mit Grønne Univers.

Vi er mange, der har læst med hos Vivi om hvordan hun og HJ for 4 år siden købte det gule hus ude på landet og hvordan planerne for omlægning af den store have er blevet implementeret, stille og roligt og med stor stilsikkerhed.


Det var derfor ekstra dejligt at kunne rulle ind på gæsteparkeringen og blive modtaget med åbne arme og et stort Velkommen.

Der var pyntet rigtigt fint op med sommerblomster og sensommerblomster og hele haven tog sig aldeles skøn ud.

Et kæmpe arbejde i den skabelsesproces, som værtsparret er i gang med, og også en kæmpe indsats at få det hele så fint klart til i dag, når man husker på hvilken dårlig, våd sommer vi har haft og også Vivis "udfald" med virus på balancenerven for nylig.

Her den smukke køkkenhave med blomster indimellem.


Bemærk det smukke kig til de gule kornmarker.


Jeg var helt vild med de gule  bede - men der også mange virkeligt fine ting i haven.
Tak for nogle dejlige timer i jeres have :)
19 kommentarer:

 1. Tak for turen i Vivi og H.J.´s have, det ser bare så flot ud. Det gule bed er også mit favoritbed. Nu må vi se, om jeg kommer derhen i næste weekend.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes at gult og orange er så skønne farver på denne årstid, men Vivi har virkelig komponeret bedene godt. Du må virkelig overveje om du ikke kan få det til at passe med et besøg :)

   Slet
 2. Mange tak for besøget, det var hyggeligt i kom :-)
  Det er sjovt at se vores have "med din briller". Især billederne hvor den Euonymus i det gul-orange bed er i fokus, for den vinkel har jeg ikke været opmærksom på.
  Billedet med noget af det røde bed i forgrunden og den sydvestlige del af haven som baggrund, er heller ikke en vinkel vi har brugt så meget.
  Tak for blomsterne, de får plads i det hvide bed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at du kunne bruge dem. Ja, det er sjovt at se sine egne ting via andres øjne, håber jeg har ydet din smukke have den "credit" den fortjener.

   Slet
 3. I var lige kørt, da vi kom! Det er en fantastisk have, Vivi og HJ er ved at skabe - meget imponerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. ej.... altså - det var ærgerligt. Ja, haven er skøn, jeg glæder mig til at komme igen om et par år :)

   Slet
 4. Det var vel nok en fin have..... så dejligt at nogen gider "åbne" deres haver for os andre

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, helt sikkert - jeg så også lige at du har været på tur.

   Slet
 5. Hvem der bare kunne komme over og se Vivis og HJ store smukke have.Jeg håber rigtigt meget at komme derover en anden gang. Så hvor er det bare god du har taget nogle flotte billeder så kan haven nydes der.
  Masser af havehilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne lide det. Jeg tror da at vi kan overtale Vivi til at åbne haven for besøg om et år eller to og så bliver det rigtigt interessant og se hvor langt de så er kommet. Jeg så jo tegningerne.... :)

   Slet
 6. Hej Ulla.Tak for mange dejlige billeder fra Vivis flotte have.
  Utroligt hvad hun har nået på få år.
  Ville da også gerne se den,men ingen at følges med her fra Sjælland.Godaften Knus Jette og stort tillykke med din nye titel.

  SvarSlet
 7. Kære Ulla Dejlige billeder du viser du har fanget noget virkelig smukt. Vivi hvor er der bare blevet smukt i din have, jeg har jo siden 2013 fulgt dig og ved hvor I to mennesker har knoklet. Hvor må I være stolte hvor ser det godt ud!Knus Tina

  SvarSlet
 8. Dejligt at I fik set Vivis have. Jeg under hende et kæmpe rykind for det er så dejligt når man lægger stor energi i sin passion at der også er nogle der har lyst til at snakke om det, se det og forstår det:-)
  Jeg følger med i udviklingen i det grønne univers og er så imponeret over at Vivi orkede at begynde forfra med så stor en have - kan kan man lide at arbejde. Jeg synes at det er spændende at se det tage form og jeg vil bestemt se haven engang i virkeligheden.
  Tak for dine billeder - ja det er virkelig sjovt at se en have igennem andre briller engang imellem.

  SvarSlet
 9. Tak for rundturen i Vivis smukke have, jeg har desværre ikke tid til at komme rundt i år, så det er virkelig dejlig at i er nogen der deler jeres besøg. Smukke billeder du har taget også.

  SvarSlet
 10. Tak for turen i Vivis have. Det er jo blevet et blomsterparadis skabt ud fra næsten bar mark og et par fyrretræer. Hvor er det dejlige billeder - håber selv at komme forbi en dag.

  SvarSlet
 11. Vi glæder os til at se haven irl på lørdag.

  SvarSlet
 12. Også mange tak for turen i Vivis have herfra:-) jeg følger også med i udviklingen, det er utroligt spændende og meget inspirerende. Jeg er også en af de mange der må se haven irl, men nok først næste år, hvis der er åben igen:-)
  Ha en god ny dag:-)
  Knus Anette

  SvarSlet
 13. Hvor ser haven dejlig ud - jeg gad godt at have den køkkenhave.... Håber på en dag at se den, mon ikke det lykkedes. Tak for skønne billeder.

  Havehilsner Maria

  SvarSlet
 14. Tak for de skønne billeder af Vivis have - utrolig hvad de har nået på kort tid - smukke bede - jeg er også vild med det gule bed, men også billedet fra køkkenhaven hvor en smuk række tagetes(?) pryder det hele på smukkeste vis. Tak for rundvisningen.
  Mange hilsner fra nordjylland

  SvarSlet