Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

tirsdag den 16. oktober 2012

Høstblade

Anne med den inspirerende blog Moseplassen har igen slået en konkurrence op - denne gang med temaet HØSTBLADE.

Jeg elsker efterårsfarver så jeg må simpelthen deltage med følgende billeder, som viser det ypperste fra efteråret, nemlig dejlige træer med høstfarver og blå himmel, som vidner om solskin.


Billederne er alle taget sidste weekend da vi var i Flensborg og viser fire forskellige træer.
Skulle I selv få lyst til at deltage i konkurrencen, så klik på billedet her:

10 kommentarer:

 1. Her har vi også fælles interesse, jeg er også vild med høstfarverne. Dine billeder skulle have en rimelig chance for at vinde.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige billeder af de smukke trækroner op mod himlen. Efteråret er virkelig smukt og det er så underligt når man tænker på hvor hurtigt alle bladene slipper taget efter en nat med rigtig frost.
  Jeg krydser fingre for at du vinder med dine flotte billeder;)

  SvarSlet
 3. Det var skikkelig flotte trær med vakre høstfarger. De har alle forskjellige nyanser av gult, rødt og orange. Vi må nyte de vakre fargene før vinden tar med seg alle bladene, og Kong Vinter kommer på besøk.....
  Ønsker deg lykke til!

  SvarSlet
 4. Fantastisk fargefyrverkeri av noen trær! I like...lykke til i konkurransen!

  SvarSlet
 5. Kære Ulla. Skønne billeder - det er da høstfarver der vil noget. Smukt. Held og lykke.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 6. Vidunderlige farver og træer! Held og lykke :-)

  SvarSlet
 7. Flotte trær med nydelige høstfarger!

  SvarSlet
 8. Åh så smukt søde Ulla......efteråret når det er bedst med farver og oktoberblå himmel :0)

  Tusind tak for den lille overraskelse der lå og ventede på mig i postkassen her efter nogle dages fravær. Det var super sødt af dig at tænke på mig og jeg er virkelig glad for det.

  Desværre er jeg nok nødt til at skuffe dig hvis du selv sår frøene - for jeg er bange for der ikke rigtig kommer noget ud af det - der er nemlig ikke nogle frø i blandingen jeg har fået - det skal være nogle små tykke "kerner" som sidder under de tynde tørre "pigge" - kan dog godt forstå du troede det var frøene....men desværre søde ingen frø - har du først set frøene fra solhat vil du ikke være i tvivl. De er ikke til at tage fejl af når man har set dem. Desuden er det ikke altid muligt at tage frø fra hybriderne da de ofte er sterile :0)

  Men ikke et mindre hjerte varmt tak herfra alligevel.....for mig er det tanken der tæller allermest.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Dorthe, åh- nej... det er jeg faktisk ked af, først og fremmest at der ikke var frø i posen, men faktisk også at have sendt noget, der alligevel ikke var noget. Så blev jeg så klog - har lige tjekket i min egen beholdning, og selvfølgelig har du ret. Vi sår da bare noget anden i denne omgang, ikke?

   knus Ulla

   Slet
  2. Sødeste Ulla - det skal du ikke være ked af.....jeg blev utrolig glad og varm om hjertet bare over at du havde tænkt tanken at dele med mig.

   Selv kunne jeg have gjort det samme for et par år siden.......men vi bliver jo hele tiden klogere i dette skønne univers ;0) Har ikke selv haft spor held med at høste frø i år......mine solhatte rådner op på stribe - de hader de mængder vand der bliver lukket ud over dem hele tiden. Er spændt på hvordan det ser ud næste år om de rådner helt ned i rødderne også :0(

   Knus Dorthe

   Slet