Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

torsdag den 26. maj 2011

Form & farver - Altså træernes...

I vores have, som slet ikke er så stor, har vi lidt forskellige træer af den mindre slags. Når man sådan ser rundt, så er der faktisk flere farver og former repræsenteret.

Rødtjørnen er sprunget ud, den bliver endnu mere fantastisk over de næste mange dage.


Ja, blomsterne ses ikke så tydeligt, men se så her:Guldregnen står også i al sin pragt.Vi har to serber-graner ude i forhaven. De har været meget udsat for blæst og vintervejr, men lige nu står de faktisk meget pænt.
Ja, og til slut lidt stemning fra det mørke træ, japansk dværgløn:
Tja, vi har også en helt almindelig nordmannsgran ved terrassen, som virkelig har fået tæsk af frosten i år og desuden vores skønne japanske søjlekirsebærtræ, som jeg tidligere har vist billeder af, OG et blommetræ, som blomstrede fint, men som ikke plejer at give det helt store frugtudbytte.

4 kommentarer:

 1. Dejlige træer. Guldregnen er vel nok flot, jeg bryder mig ellers ikke meget om dem, men den du har er fantastisk.
  Min rødtjørn har det ikke så godt, den stod i vand sidste år i august, så den væltede nærmest. Min mand gravede den op og plantede den et andet sted efter at vi havde skåret den kraftigt ned. Så der er ingen blomster i år.
  Lisbeth
  Høneballehaven

  SvarSlet
 2. Fin rødtjørn. Dejligt med træer i haven. Jeg har lige afgjort med mig selv, at jeg har alt for få, der mangler læ. Men har da sat nogle stykker efterhånden. Håber frosten er lidt flinkere ved dem til vinter! God weekend

  SvarSlet
 3. Hvor er det nogle dejlige træer, du viser. Jeg har også en rødtjørn, men de røde blomster titter kun frem endnu. I England vrimler det med tjørn - især hvidtjørn - og jeg holder sådan af dem. Det er et godt træ for fuglene. :-)

  SvarSlet
 4. Meget flotte træer du viser. Selvom jeg ikke normalt er så pjattet med guldregn, må jeg indrømme, at dit eksemplar er noget særligt :-)

  SvarSlet