Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 4. november 2012

November solskin er ikke dårligt


Fra formiddagen af strålede solen om kap med de gyldne blade i haven og jeg forsøgte at fange lyset, der var så smukt i disse afblomstrede astilber.

Lykkedes ikke helt... men det blev startskuddet til en dejlig eftermiddag i haven, hvor der blev revet bladguld sammen og puttet om fødderne på nogle af de nyplantede roser og der blev slidt og slæbt med hele 3 trailerfulde af stabilgrus & blåler, som lå i en stor bunke efter at vi lavede det gule bed. Op på traileren og kørt væk...   (men der er nok endnu 3 trailerfulde før vi er færdige).

Det er med at gribe dagen.

Nyde det skønne vejr, når det er der.

Så minsandten om ikke der kom en lille historie igen i dag efter mit lille "november-gå-i-hi-Blues" fra i går.

Min søde mand kan til gengæld tage æren for disse to dekorationer, som han selv har fundet i haven og arrangeret i oasis. Han favner bredt :)


Det er bl.a. Skt. Hans urt, rosen Jaques Cartier, afblomstret gul rudbeckia, porcelænsblomst (Lewisia), alunrod og kæmpe verbena.

Håber I har haft en super dag i haven :)

13 kommentarer:

 1. Hej,
  Der er nok at gøremål her i november.
  I har været meget flittige i det skønne vejr.
  Respekt til manden for de fin dekorationer.

  SvarSlet
 2. Hvor har i været flittige i det super fine vejr vi har haft idag ;O). Jeg skal da lige love for at manden favner bredt ;O)

  SvarSlet
 3. Vejret har så sandelig været med os, og jeg kan læse, at I også har været myreflittige. Jeg er da imponeret over din mands talenter. Han kan mangt og meget, lader det til.

  SvarSlet
 4. Ja, det har været skønt vejr i dag! Dejligt, så er det lige hyggeligere lige at nå det sidste. Selv min køkkenhave blev fejet i dag - se, så er det godt vejr :-)
  God uge til dig!

  SvarSlet
 5. Den der lave astilbe har vi også i haven, og du har helt ret i, at den er uforlignelig til at fange den lave sol.

  SvarSlet
 6. Ja det har virkelig været havevejr i dag. Jeg må sige at Malcolm er alsidig! To flotte dekorationer han har begået, fuld af beundring! Dejligt med så kreativ en mand!

  SvarSlet
 7. Hold dog op, hvor er Malcolm kreativ. Det er vist de færeste mænd, der tør kaste sig ud i den slags.
  Ja, det har været dejligt havevejr i dag. Jeg startede dagen med en tur til fyn sammen med Helle Blomsterhatten. Vi skulle over til JAS Roser og fylde bilen til bristepunktet,(og det er ikke overdrevet). Efter en frokost pause i sofaen, var jeg ude og fordele alle de mange potter rundt i haven og sætte barrods roserne i blød. Jeg nåede endda at plante de første 5 barrods roser, inden jeg løb tør for kræfter. Ifølge vejrudsigten for sønderjylland, bliver det også havevejr i morgen, langt det meste af tiden. Jeg har ca. 25 roser endnu der skal plantes, så jeg har været ude og vække Marie Marolle fra hendes vintersøvn. Hun skulle lige nå at bede om godt vejr i nogle dage endnu.

  SvarSlet
 8. Det regnede her om formiddagen men eftermiddag blev det perfekt havevejr. Tænk hvor du heldig, at din mand laver flotte dekorationer :-)

  SvarSlet
 9. Ja det var dejligt at komme i haven i går. Og jeg må sige, at Malcolm er meget kreativ, det havde aldrig sket her i huset :)
  For øvrigt kan man godt lave indlæg, selvom der ikke er noget i haven at tage billeder af. Vi har da vores arkiver, og jeg har tænkt mig at bruge løs af dem, når der ikke er mere i haven.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 10. Sometimes I leaves the old Astilbe flowers up over the winter for garden interest, as they will show above the snow. It's nice to have some November flowers still to make some bouquets, and the Heuchera leaves always add good colour.

  SvarSlet
 11. Hej Ulla.Ja! det gælder om at udnytte det når vejret er til haven.Hils Malcolm
  fra mig og sig at jeg er imponeret over hans dekorationer.
  Kender godt det med traileren der altid skal på genbrugspladsen med
  affald.Rigtig god aften til jer begge knus Jette

  SvarSlet
 12. Han er ski da kreativ din mand - flot er det :o)
  Sådan en novembersolskinsarbejdsdag er altså bare herlig, så godt I greb dagen... også selvom det indebar hårdt arbejde med traileren ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 13. Tak for jeres søde hilsner og ros til Malcolm - de er videregivet :)

  SvarSlet