Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

onsdag den 6. april 2016

Frk. Anemone på knæ


Påskeklokker er ikke nemme at fotografere, når de står der i bedet og genert kigger ned i jorden. "Rank jer op" sagde jeg - og det gjorde de skam, men kiggede stadig ned i jorden.

... for at få disse billeder måtte jeg helt på knæ - gad vide om naboerne så mig kravle rundt på knæpude og med rumpetten i vejret...

Nå, skidt pyt - jeg er sikker på at I forstår !

I bedet med påskeklokker er også de fleste af vore Dorothea-liljer - jeg synes de passer fint sammen.
Her er til gengæld Helleborus Foetidus (Stinkende nyserod), som står mægtig rank og ser lige ind i cameraet.14 kommentarer:

 1. Mon ikke du kan være sikker på at få et ry i kvarteret som "plantehvisker". Naboen går ind til sin kone og fortæller at Ulla bad planten om at ranke sig... - og den gjorde det!! Men for os andre som har samme svaghed for at tale med blomster, siger vi tak for skønne fotos af de ranke, omend stadig lidt generte, damer. ;o)

  SvarSlet
 2. Den var god den med de generte damer, for de løfter jo hovedet til sidst, det gør det lidt nemmere, min er begyndt at løfte det, så de er knap så bly længere. Jeg beundrer især din Foetidus, den er ikke meget for at være hos mig, jeg har fået en foræret, men den synes ikke, den vil blomstre i år.
  Knus

  SvarSlet
 3. Det er ellers nogle fine grupper, så de behøver absolut ikke at skamme sig over sig selv.

  SvarSlet
 4. Åh de er så yndige, men desværre svære at fotografere uden at lægge sig ned;) Godt at du gjorde dig den ulejlighed og fik de fine billeder i kassen.

  SvarSlet
 5. Hej Ulla

  Super billeder - den første Helleborus er da lækker med den flotte chokoladebrune kulør!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 6. Hej Ulla
  Ja nogle gange må vi virkelig være et syn for guderne, når vi kravler rundt og gør os til, for at få de smukke planters opmærksomhed ;)
  Men det er det hele værd for sikke mange skønne billeder du fik ud af anstrengelserne ;)

  SvarSlet
 7. Fine billeder og du er helt sikkert meget smidig, når du kan tage sådanne gode billeder fra den vinkel. Jeg tror, naboerne finder ud af, at sådan noget gør man, når man er havetosset. Vores naboer undrer sig ikke mere:)

  SvarSlet
 8. åh ja kære Ulla jeg kan meget godt forstå hvad du skrriver, jeg kan godt forstå du på et tidspunkt tænkte hvad mon naboerne tænker - men ja pyt for at få gode billeder af de flotte påskeklokkeblomster må man være opfindsom.
  Jeg følt mig som en muldvarp bare på at få lov til at kigge ind i deres skønne hoveder, og min have ligger lige ud til den vej der går fra Kolding til Tønder som er nok en af de helt store veje, så der kan man virkelig tænke, hvis der nu kommer en forbi i en lastbil hvad tror han... men gode billeder gør man alt for næsten da
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 9. Flotte billeder af juleroserne. Det er nogle dejligt frodige planter du viser.
  Jeg tager tit billeder, hvor jeg lige har vippet hovedet op med en finger, men jeg ærgrer mig over samme finger, når jeg sidder og kigger på billederne efterfølgende.

  SvarSlet
 10. Så skønne. Ja, de er svære at fotografere. Min stinkende nyserod holdt pause sidste år, men i år kommer den igen.

  SvarSlet
 11. Hvor er dine påskeklokker smukke, du har helt sikker giver naboen en god oplevelse da du lå der og tog billeder :o) alt imens du snakkede dem til "rette" sig.
  Rigtig dejlig weekend herfra.

  SvarSlet
 12. Tror også det er god gymna, eller gylmastik;-) at komme helt der ned, jo jo jeg forstår;-) pyt, og hvor er det YNDIGE billeder, du får virkelig påskeklokkernes natur frem her- og nu ønsker jeg mig mange flere:-)))
  Ha en skøn dag
  Kram Anette

  SvarSlet
 13. Hej Ulla.Ja !!! det er da utroligt hvad vi gør for at få gode billeder af alle vores planter..........men superskønne billeder af dine påskeklokker.
  De blomstre bare så fint lige nu.Knus Jette.......der har sendt din pakke i dag.

  SvarSlet
 14. Jeg VIDSTE at I var med på den - tusind tak for jeres skønne kommentarer :)

  SvarSlet