Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

lørdag den 13. august 2011

Roser

Mit store rosenbed er nu ikke noget at skrive hjem om for øjeblikket - endsige vise frem på min blog. Poulsen-rosen "Pernille" er næsten druknet i denne uges regn og "Ingrid Bergmann" trænger også voldsomt til at blive pudset lidt af. Så kommer der nok en lille blomstring mere...

Men stjernen over dem alle her hos mig er jo Queen of Sweden. Den har blomstret hele sommeren og står stadig med fantastiske blomster og knopper.

Den er virkelig driftssikker.Den hvide rose "Winchester Cathedral" er nu i gang med anden store blomstring. Det er virkelig også en fornøjelse. I dag bliver ikke til havearbejde - vi skal på besøg hos venner og beundre deres have...

God weekend derude...

8 kommentarer:

 1. Min Queen of sweden har også blomstret uafbrudt, og selv i dette mindre gode vejr, så det er virkelig en stærk rose.

  SvarSlet
 2. Hej Frøken Anemone.
  Driftsikre roser til et fugtigt klima er vist den vej der giver flest succeser, det er efterhånden også min indstilling til roser. Havde også Winchester i vores kolonihave, troligt kom den og klatrede rundt om søjlerne på terrassen lige meget hvilken slags sommer vi havde, og duften var ligeså god.
  Velkommen på min blog.

  Henrik

  SvarSlet
 3. Jeg har også billede af Queen of Sweden på min blog i dag, blomsten er flot, men min plante er ikke nær så flot som din. Men du har ret, roserne er i en sølle forfatning lige nu. De kan altså ikke lide regnvejr.

  SvarSlet
 4. Hvor er din queen of sweden flot, fantastisk at den kan stå med så mange blomster i denne våde sommer :-)

  SvarSlet
 5. Sikke smukke to roser og gode billeder. Dejligt at nogle sorter kan klare vores sommervejr.

  SvarSlet
 6. Queen of sweden vil jeg skrive mig bag øret. Mine roser har absolut ikke været noget at skrive om i sommer, så gode erfaringer tager jeg til mig.

  SvarSlet
 7. Hej Frøken Anemone
  Det var vel nok nogle flotte roser og flot fotograferet. Ja, mine engelske roser bliver ved med at danne nye knopper, men blomsten "forfalder" alt for tidligt pga. af al den regn.
  Mange hilsner fra Birgitte.

  SvarSlet
 8. Aller, aller, aller øverst på min ønskeliste står hun allerede, Queen of Sweden. Men desværre har hun været udsolgt de gange, jeg har været på udkig efter hende. Når jeg ser dine billeder, bliver jeg jo helt syg af længsel - jeg MÅ bare finde hende :-)

  SvarSlet