Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 24. september 2017

Ikke en pind med haven at gøre....


Vesterhavet og naturen omkring det er så smukt og magisk at jeg simpelthen MÅ vise jer billeder fra en netop overstået familieweekend i sommerhus på Holmslands Klit.Vejret i går var fuldstændigt perfekt, en sensommerdag med sol og næsten ingen vind. Vi nev os i armen for at være sikre på at vi ikke sad og drømte - så fantastisk en dag var det.

At det også var min fars 83-års fødselsdag, som vi søskende og ægtefæller fik fejret sammen med ham på stille og rolig facon, gjorde jo ikke dagen ringere.

Nå... men billederne:


 


Solnedgangen kunne vi se fra sommerhuset, i hvert fald da solen gik ned præcis i hullet i klitten, hvor vi kort tid før havde vandret op og ned over klitten på vores tur til vandet.

Sådan en familieweekend med samvær og fælles kræfter omkring god mad og drikke er virkelig guld værd og noget man kan leve længe på bagefter.


11 kommentarer:

 1. Smukke og stemningsfulde billeder.

  SvarSlet
 2. Tak for de skønne billeder fra Holmsland Klit, jeg elsker Vesterhavet, så det var helt dejligt billeder derfra. Og tillykke med din far, hyggeligt med en familieweekend.
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Ulla

  Det lyder rigtig hyggeligt:)
  Og holdt i noget fantastiske natur!

  Ha en dejlig uge

  SvarSlet
 4. Helt fantastiska bilder.
  Ha det bra /Marika

  SvarSlet
 5. Åh, sådan vil jeg også gerne fejre min fødselsdag! Så smukt et sted! Det var sødt af dig at dele billederne med os :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
 6. Hei. Fantastiske bilder. Fin dag til deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 7. Fantastiske billeder, fra en skøn weekend. :o)
  Knus

  SvarSlet
 8. Nærhed og livskvalitet,så kan man ikke ønske sig mere. Vi har en fantastisk flot natur i Danmark.Som vestjyde synes jeg, der noget helt specielt ved naturen lang vestkysten. Nu er jeg så heldig, at vi bor mellem fjord og hav og har rig mulighed for at nyde begge dele. Det var skønne omgivelse at fejre din fars fødselsdag i og billederne fortæller jo også en historie om dagen. Smukt ser det ud.

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres søde kommentarer.
  Indimellem har jeg bare lyst til at dele andre ting end lige haven og sådan blev det derfor med vores familieweekend. Naturen er forunderlig og den i Vestjylland særlig forunderlig :)

  SvarSlet
 10. Det var sødt af dig at dele billederne med os :-)


  korean porn

  SvarSlet