Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

fredag den 26. februar 2016

Flere vintergækker


Siden jeg første gang viste vintergækker for nogle uger siden er vor bestand af disse yndige forårsblomster vokset.Sådan helt - vupti - ud af det blå kom der mange nye klumper lige ned i mit hvide bed.

Det er jeg ganske godt tilfreds med.Jeg tog billeder af dem i både skygge fra morgenstunden af og nu i solen hvor de stråler.Forhåbentlig kan jeg om et årstid dele klumperne igen og få endnu flere.


Jeg har planer om at komme i haven i eftermiddag - jeg nyder nemlig en dejlig fridag herhjemme i dag, og nu er de fleste af mine huslige gøremål godt undervejs til færdiggørelse.

Tænk at jeg ligefrem mobiliserer have-energi - det har jeg faktisk gået og ventet på.

God weekend til alle der læser med her.11 kommentarer:

 1. Det var også vintergækkerne, jeg kastede mig over i mit indlæg i dag - de er simpelthen så henrivende.Frosten driller lidt; jeg havde planer om at dele nogle store, stenhårde klumper af hosta, men det må vist vente.

  SvarSlet
 2. Vintergækker er skønne.
  Jeg kunne måske nok være gået i haven i dag (for at lave noget) men jeg brugte i stedet tiden indendøre til et længe-udskudt-oprydningsprojekt. Jeg tror ikke haven vil brokke sig. Vi har jo stadig nattefrost og der er rimfrost mange steder til efter middag...så...

  SvarSlet
 3. Det lyder godt, at dine vintergækker endelig er begyndt at brede sig :-)Efter hvad jeg har læst, skulle antallet af løg blive fordoblet hvert år. Det tror jeg passer meget godt, når jeg ser på mine.
  (Sendte dig en privat besked på Facebook ang. vintergækker i søndags)
  Hilsen Vivi

  SvarSlet
 4. Snøklokker er verd å vente på, nyter andres bilder , mens vi må vente en stund til
  på at de dukker opp her:-)
  Med -10 i nattetemperatur , og dyp tele, er det ikke så mye å få gjort i hagen, annet enn å nyte varmen i solveggen.
  Ha en fin helg.

  SvarSlet
 5. Hej Ulla. Det ser fint ud med alle de vintergækker og billederne er supergode:) Du har været flittig i dag på din fridag. Jeg har også været igang hele dagen.

  SvarSlet
 6. Ja det er skønt med vintergækker og at de næsten kan selv :) og så endda i det hvide bed. Godt du er ved at have energi til haven igen, den kommer med solen, så det var godt, du har haft fridag i dag.
  Knus

  SvarSlet
 7. Kære Ulla
  Vintergækker kan man næsten ikke få nok af, de er kønne og så livsbekræftende når meget andet slet ikke er på vej endnu. Jeg har ikke mange men jeg håber at jeg en dag kunne have et tæppe af vintergækker som du beskriver - men det arbejder de heldigvis selv på.
  Håber at du fik mobiliseret have energi og nåede derud.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 8. Hageenergi er av de aller beste! Her kom det dessverre snø som dekker både snøklokker og klosterklokker, men jeg håper på sol i dag, så snøen smelter og alle vårtegnene vises igjen! Fin lørdag til deg! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 9. Hej Ulla.Dejligt med en fridag..........og kan man komme ihaven og nyde de smukke vintergækker, ja så bliver det da ikke meget bedre på denne årstid.
  Solen forsvandt her........men ingen blæst.
  Nu vil jeg handle så jeg kan komme lidt ud i haven og se hvad der er gang i derude.
  Rigtig dejlig dag Knus Jette

  SvarSlet
 10. Hej Ulla
  Det er så dejligt med alle de skønne vintergækker der pibler frem alle steder ;) Jeg har også gået og luret på hvilke der skal deles efter blomstring, så de kan komme endnu flere steder i haven.
  Jeg håber du havde en god dag i haven, nu vil jeg ud og nyde det ;)

  SvarSlet
 11. Måske du nu har så mange gækker at du kan plukke ind af dem, i øvrigt skønne billeder!
  Dejligt med noget have-energi, det er en go energi, som jeg har brugt meget af i dag, og nu kan jeg mærke behaget af røde kinder og en smule glad træthed;-)
  Også en rigtig god weekend til dig Ulla:-)))

  SvarSlet