Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 22. marts 2015

Påskeklokker


...  de er altså svære, de påskeklokker

I hvert fald at fotografere.

Men akrobatiske øvelser og "blindfotos" har resulteret i en lille billedserie, som da giver lidt indtryk af nogle af dem.
I øvrigt er de begyndt at rejse sig lidt og vise hovedet lidt mere her de seneste dage, så måske cameraet skal på job igen snart.Jeg nyder virkelig også at se alle I andres påskeklokker, det er helt tydeligt at det er en plante som mange har taget til sig og måske næsten samler på.


God søndag i det dejlige solskins vejr - det kan vi måske takke fru Høneballe for :)

18 kommentarer:

 1. Flotte bilder! Jeg har kjøpt mine to første i vinter, og jeg forstår godt at en kan bli hektet på dem. De blomstrer på en tid da vi er full av langt etter våren, så det er vel ikke så rart! Ha en fin søndag! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem bliver du glad for, Anne-Kristin - de er så smukke og blomstrer længe inden de andre større planter kommer i blomst.

   Slet
 2. Påskeklokker er dejlige! Og du har mange fine. Tak, og god solskinssøndag til dig - jeg har skrevet og takket Fru Høneballe for det smukke vejr :-)

  SvarSlet
 3. Fine billeder, hvor har du mange smukke klokker - mine vil ikke rigtig kigge op, de er nok noget generte - og billederne bliver nu ikke så smukke når mine pølsefingre kommer med på billederne for at få portrætterne i den rette vinkel :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha-ha - generte påskeklokker, ja - det er måske det man skal kalde dem. Mine er langsomt ved at tage mod til sig og kikker forsigtigt op. Dine skal nok følge efter.

   Slet
 4. Hej Ulla.Ja !!! et stort tillykke til Fru Høneballe................og til min mand.
  Dejlig billedserie du har lavet med de smukke påskeklokker.................dem kan man ikke få for mange af.Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, vi vil da bare have flere og flere, men de har også sat mange små frølinger, så med lidt held er jeg leveringsdygtig om et par år.......

   Slet
 5. Ha ha, jeg gad godt have set dig i orme højde åle dig med kameraet , under klokkerne..det må have været meget svært..men hele besværet værd for hvor er de altså smukke dine påskeklokker. Det dejlige ved påskeklokker og billeder af dem er at der aldrig er 2 ens :o) så tak for nogle gode billeder, jeg har også skrevet hurra og tak til fru Høneballe :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja... ja - grin du bare :) det er IKKE nemt, når man ikke har en påskeklokke høj som nogle af de andre havebloggere, hvor vi ser med. Men snart ranker de hovedet og så kan vi bedre få taget nye billeder af dem.

   Slet
 6. Hej Ulla

  Sjovt med dine frølinger, du har jo menge lækre så der er nok forskellige at tage af! - Helleborus kan nemt blive en dille!

  En dejlig aften herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ER skam en dille - og jeg har tænkt mig at passe rigtigt godt på frølingerne, for så får jeg godt nok mange påskeklokker om nogle år. Den tid, den glæde :)

   Slet
 7. Ja dem kan vi godt have flere af. Blindfotos ja, det er godt man bare kan slette, jeg sletter rigtig mange.
  Jeg tror, jeg har sendt det gode vejr videre til I andre, solen var noget bleg her hos os. Men tak for æren :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, hurra for dagen og hurra for digital fotografi. Håber du har nydt dagen. :)

   Slet
 8. Syntes nu du har klaret opgaven med bravour og hvor har du mange smukke eksemplarer af de lidt generte påskefrøkener.... ;)

  SvarSlet
 9. Dejlige billeder af dine mange og meget forskellige påskeklokker :-)

  SvarSlet
 10. Hej Ulla.
  Ja, de er jo oplagte samle planter. Der er jo uendeligt mange forskellige, den ene smukkere end den anden. Og jeg kender ikke andre stauder der blomstrer på denne årstid, der er så store, så de er jo noget helt særligt. For mig at se er de et pragtfulde til at få romantikken til at blomstre:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de må da være helt selvskrevne i din have, Malene :)

   Slet