Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

torsdag den 10. januar 2013

Intet nyt....


Der foregår absolut ingenting i haven lige nu.

Og dog...  når man ved dagslys har mulighed for at stikke næsen helt ned i den nu-næsten-frosne jord, så åbenbarer der sig små spirer rigtigt mange steder.

Det er Dorothealiljer, og krokus som er på vej op.  Kom frit frem, I søde små...

Og som I ser, blomstrer vårlyngen.


9 kommentarer:

 1. Hej Ulla.Man bliver så glad når man opdager at der er gang i den helt nede ved jorden.Må vist også ud imorgen og se hvad jeg kan finde under bladene.
  Knus Jette

  SvarSlet
 2. Ja der er da fint gang i din have også. Det er godt, at kunne glædes over små spir helt ned ved jorden. Jeg ligger også med rumpen i vejret og nyder, at nu går vi mod lysere tider.

  SvarSlet
 3. Ja men på din fødselsdag må de gerne stikke næsen frem og ønske tillykke :)
  Det har jeg gjort tre gange nu.
  Knus

  SvarSlet
 4. Halløj den fødselsdagshilsen vil jeg da være med på! T I L L Y K K E håber du har en blomstrende ting i haven lige nu, som kommer frem og siger tillykke på din fødselsdag!

  SvarSlet
 5. Hej Ulla. Jeg vil også gerne være med på fødselsdagshilsenen. Et stort tillykke herfra. Det ser da ud til, at der sker noget!! Spirer og ovenikøbet forskellige slags og så din vårlyng. Det var vist godt, at du var ude med kameraet! Håber, du har en god dag.

  SvarSlet
 6. Tillykke med fødselsdagen :-)
  Det er rigtig dejligt, at der trods alt sker noget i haven. Det går heldigvis mod forår og nu kan vi snart begynde at så - så lysner det endnu mere.

  SvarSlet
 7. Kære Ulla.
  Dejligt med forårsfornemmelser. Der sker næsten altid noget i haven hver enete dag, også om vinteren. Nogle gange skal man bare kigge bedre efter. Jeg har også supleret med indkøb til den første forårskrukke ved døren. Og så kommer der sne de kommende dage... Så ryger nogle af forårsfornemmelserne jo lidt fløjten. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen også fra mig, jeg håber du har haft en rigtig dejlig dag. Og jeg håber du får et godt nyt år.
  Knus Malene

  SvarSlet
 8. Kære Ulla. Også et forsinket tillykke med fødselsdagen herfra. Skal ud og tjekke haven i morgen om mine Dorothealiljer har overlevet. Fik dem første sidste år, så er lidt spændt på om de har klaret den.

  Knus
  Lise Lotte

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres hilsner, det var da helt super med jeres søde "tillykker" - jeg havde en skøn dag. Og nu er sneen kommet til Østjylland, og jeg er glad - for selvom jeg har nydt at det var mildt, så elsker jeg sne i januar.

  Rigtig god weekend

  SvarSlet