Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

fredag den 10. februar 2012

Glimt udefra

Fra den italienske del af The Lost Garden of Heligan
........  vupti

Så kom der flere faner på min blog.

En ny fane hvor der fremover vil figurere flere og flere af mine ønsker til haven og planteinspiration fra andres haver, som jeg gerne vil have også.

.... og en ny fane med glimt udefra. Har jeg pirret din nysgerrighed, så klik ind og se billeder - masser af billeder - fra steder uden for min have. Måske du bliver inspireret til din næste ferie?

God fornøjelse :)

Solnedgang ved Brixham uden for Torquay

6 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skal jeg da ind og kigge, - men lige nu venter jeg spændt på to havequinder så jeg må hellere se ud som om jeg er tilstede... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. - og dit ur er vist ikke indstillet, eller er det ligesom mit der gik i udu da jeg gik over til at have svarbokse...!??

   Slet
 2. Spændende ønskeliste. Der er vist flere som har problemer med uret, har set det hos Staudefeen også. Mit er muligvis også i udu.
  Smuk solnedgang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har set det vrøvl, der er med uret (også hos nogle af I andre), men jeg kan ikke lige finde ud af at rette det.

   Gode råd, anyone?

   Slet
 3. Fin ny fane. Jeg tager også en længere tur forbi, når jeg har tid.

  Solnedgangen er dejlig

  SvarSlet
 4. Hej Ulla. Det var en god idé med ønskelistefanen og sikke dejlige ønsker, du har. Jeg skriver planterne ned på et stykke A4 papir og så har jeg et ringbind, jeg sætter det i, men der er jo ikke billeder på, så det er lidt svært at huske, hvordan ønskeplanten ser ud. Din idé er bare 10 gange bedre, jeg tror jeg vil følge den nøje, for du har allerede to, jeg også er interesseret i!!

  SvarSlet