Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

tirsdag den 15. november 2011

Sin egen julemand..... eller hvad posten havde med

Kan man godt være sin egen julemand? Tja.... i dette tilfælde var jeg nødt til at trække i det hvide nisseskæg og lade mig selv begave med en lille pakke fra Risskov.

... længe ventet landede pakken hos mig i dag og ih hvor har jeg glædet mig til at få den.Claus Dalbys "Hemmelige Haver"

Jeg var selvfølgelig uhyre spændt på at læse om TANTE GRØNS HAVE, men begyndte skam pænt med forordet af Claus Dalby og dernæst det meget fine kapitel om Søren og Nicos Galanthus-have. Meget spændende læsning.


Og så sprang jeg videre til tantens og syrenprinsens have og sikke nogle fantastiske tulipaner, hun har...  Og syrenerne, man kan næsten dufte dem ud af billederne. En skøn cottage-have, som man kun kan drømme om at efterligne. Hvor ville det være sjovt at se den i virkeligheden, men tak for kigget :)

Nu er dette jo ikke en egentlig boganmeldelse, men lækker er den... og nu har jeg desværre ikke tid til mere her, for jeg skal ind og læse.

10 kommentarer:

 1. Der er næsten ikke noget bedre end nye havebøger ;-)
  Tog en bladrer i den til bogmessen. Rigtig god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 2. Med din og alle de andre gode anbefalinger rundt omkring på bloggene, så er den vist røget på julens ønskeliste :-)

  SvarSlet
 3. I har godt nok en julemand, der er tidligt ude - men ok, hvis du sådan hiver ham i skægget, den stakkel :)

  Ja, er du ikke bare superglad. Jeg er også faldet ret meget for Jane og Ivers have. Dem mødte jeg på messen, så jeg måtte jo straks læse om dem også (efter tanten dog :). Søren og Nico har læst om i en anden bog, husker ikke lige nu hvilken, men det er ny tekst og de har en skøn have!

  Ja, jeg har allerede de første 4 projekter. Men det bliver først til næste år....og jeg er slet ikke færdig med den :)

  God fornøjelse - kh Anne Mette

  SvarSlet
 4. God læsning :-) jeg må vente til jul.

  SvarSlet
 5. Ja jeg er jo heldigvis hverken misundelig eller utålmodig, men min mand har lige kigget strengt på mig og udtalt at der IKKE købes nogle bøger inden jul... har jeg det i grunden ikke ret hårdt.... suuukkk.... ;o)

  Nå men pyt!! Julen kommer jo inden vi har set os om!! Rigtig god læsning til dig, jeg er ganske overbevist om at det bliver en lækker fornøjelse :o)

  SvarSlet
 6. Så er vi to fru Friis, men der er vidst flere end os, der må vente til jul :o)

  SvarSlet
 7. Åh jeg håber også jeg får den bog i julegave. Elsker havebøger :-))

  SvarSlet
 8. Kære frk. Anemone,

  tusind tak for dine søde ord om min elskede have.

  Engang (om ikke før så siden) kunne det være sjovt at arrangere et lille blogtræf i haven, selvom jeg kun har haven og ingen blog. Men så kunne vi jo blot kalde det for "Havetossetræf" istedet:o) Hvis du så har lyst, er du naturligvis mere end velkommen til den tid. Du bor jo i Jylland kan jeg se, så det er ikke en hel dagsrejse for dig.

  Jeg er også vild med afsnittet om Nico og Sørens have og jeg var ærligtalt tudefærdig over "slutningen", som jeg ikke vil afsløre her, da andre jo endnu ikke har læst bogen. De har en meget personlig og original have.

  De kærligste havehilsner med tak på

  SvarSlet
 9. Tak for alle jeres søde hilsner.

  Ina, ja det er så dejligt med boggaver, især havebøger.

  Susanne, du skal helt sikkert sætte bogen på din ønskeliste, ligeom Vivi og Lisbeth har gjort, og Fru Friis (ja, jeg får altså ikke procenter...)

  Anne Mette, jeg læste godt at du var i fuld gang med bogen også - nu læser jeg et par kapitler hver dag, det gælder jo om at nyde den. Du har ret i at man virkelig bliver inspireret til egne projekter - uha, som vi kan få travlt til sommer.:)

  Fru Friis, du må også pæææænt vente, ser jeg - det burde jeg måske også have gjort, men jeg foretog lige lidt kreativ bogføring... det bliver nok ikke ved at gå.

  TANTE GRØN, tusind tak for din søde hilsen :) Det var rigtigt dejligt at få sat billeder på din have efter at have læst om den så mange gange på Claus' blog. Det ville da være mere end hyggeligt med sådant et "havetossetræf", som jeg ganske afgjort gerne ville deltage i. Selvom du ikke selv har en blog, følger du lidt med rundt omkring, ser jeg - det er da fornøjeligt :)

  SvarSlet
 10. Hihi, jeg gjorde det samme som dig - for hvis man vil være sikker på at få det, man ønsker sig, må man nogen gange købe det selv, ikk'? :-)

  SvarSlet