Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

fredag den 7. november 2014

Min Helichrysum krans

Jeg blev så begejstret over et indlæg på HAVEFOLKET for et par uger siden, hvor Lene viste hvordan man kan binde en smuk krans af Helichrysum Petiolare.

Tit - når jeg læser et inspirerende indlæg på HAVEFOLKET om noget man selv kan lave - det være sig noget dekorativt med blomster eller måske en madopskrift - så tænker jeg at det vil jeg også prøve, men ofte får jeg det jo ikke gjort alligevel.

Men her i eftermiddag var jeg i haven for at dække endnu flere roser til for vinteren, luge mm. og så fik jeg klippet min Helichrysum ned og tog alt afklippet med ind i baggangen.

Her er resultatet.Den er ikke helt så fin som Lenes, men jeg er absolut nybegynder udi kransebinderi. Jeg har besluttet at den er fin nok til at komme op i vinduet i bryggersdøren at hænge...

NB. Dette indlæg var ikke for at høste rosende ord, men snarere for at sige:  Kast dig ud i det når du bliver inspireret - det er sjovt at prøve noget nyt og man kan jo øve sig :)*********************
UPDATE LØRDAG:

Her kan I se kransen ophængt i bryggersdøren, bemærk på billedet til højre, der anes lige de 4 små høstanemoner, som jeg skriver om i mit nyeste indlæg.

10 kommentarer:

 1. Hvor er det rigtigt det du skriver, man skal bare kaste sig ud i det. Stor respekt for det !!
  Ingen kan forvente et perfekt resultat i første forsøg (uanset hvad det handler om), men sikkert et resultat der sagtens kan bruges, som i dit tilfælde - og øvelse gør jo mester :-)
  Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at binde kranse, og der kan jo eksperimenteres med mange forskellige materialer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bare med at øve sig - det vil jeg fortsætte med, tak, Vivi :) Du er jo en sand mester i at binde kranse og lave dekorationer.

   Slet
 2. Jeg har det som dig, har egentlig lyst, men får det ikke gjort, selvom jeg har fundet ud af, at kransebinderi ikke er så svært endda.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange har det måske sådan.... Jeg har også mod på mere, nu må vi se.

   Slet
 3. Jamen, den ER ellers pæn :-) Og du har ret: Man skal bare skynde sig at komme i gang med det man bliver inspireret til. Det vil jeg prøve at huske at gøre lidt oftere!
  Kh Nana

  SvarSlet
 4. Jamen, Ulla - den er altså rigtig flot, og jeg synes bestemt ikke den skal "degraderes" til bryggersdøren. Frem i lyset med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Men bryggersdøren er der, hvor vi allesammen kommer ind, så nu hænger den i glasruden.

   Slet
 5. Ja, gør det - jeg synes også der er en charme når det er lidt ujævnt:o)
  Det er skægt, at man også bandt kranse af Helichrysum i 70-erne... kan du huske de tørrede blomster i stærke farver som man også kalder evighedsblomster? Nu er det noget helt andet man tænker på ved navnet Helichrysum - og det er en meget pænere plante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt huske evighedsblomsterne, men det er godt nok længe siden :) Du har klart ret i at Helichrysum er en pænere plante, faktisk er den blevet uundværlig i min sommerhave og det kan man vist godt takke Blogland for.

   Slet