Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

søndag den 17. maj 2015

Regn over Mors - Tante Grøn Garden Party


I går var den helt store have-turs-dag.

Først fik vi besøg af Lisbeth og Bent fra Høneballehaven på Samsø - det fik vi desværre ikke taget nogen billeder af (jeg havde jo travlt med værtsrollen, ha-ha...), men du kan se Lisbeths indlæg om det her.

Rigtig hyggeligt og dejligt at der var tid til at nyde det. Tusind tak for alle gaverne, I havde med.

Så kørte vi allesammen videre mod Mors - vi skulle jo til Garden Party hos Tante Grøn på Mors.

Jeg havde dog en lille aftale om en afstikker ind til Frøken Solhat - dejligt at se dig - og sikke fint din have står. Mange tak for de dejlige planter :)

I får blot et enkelt billeder herfra.Det styrtregnede på vej til Mors, men vi havde da både regnjakke og paraply med, "så det går jo nok", tænkte vi.

Og det gjorde det da.

Tante Grøns Have stod forårsflot med masser af tulipaner, forglemmigej og andre forårsblomster samt blomstrende frugttræer - det var så fint og smukt.Desværre indbød vejret jo ikke til at man kunne sætte sig på en af de utallige bænke og nyde synet og lade tankerne fare og tale med de andre have besøgende, men det ved jeg fra tidligere besøg at man kan...

Der var både salg af stauder, specielle & sjældne træer, et mægtigt syren-udvalg og "lopper" og rusten jern til spotpris.

Vi fik to (2) syrener med hjem - jeg skulle egentlig kun have én, men sådan går det jo nemt når udvalget er så fristende.


Lidt rustent jernstativer kom der også med hjem - Malcolm ærgrede sig næsten over at vi ikke havde taget trailer med, for SÅ...  !!
Alt i alt en rigtig dejlig dag hvor vi fik hilst på mange havefolk og genset Tante Grøn og Syrenprinsen - åh... I søde mennesker.  Tusind tak for en dejlig dag.

Her kommer flere billeder fra den smukke have og de fine små opstillinger, som Tante Grøn er så ferm til.Potteskuret, her var også budt velkommen til gæsterne med masser af buketter.
31 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk trädgård. Tack för titten.
  Ha en skön söndag! Marika

  SvarSlet
 2. Hej Ulla.1000 tak for skønne billeder fra Tante Grøns vidunderlige have...................ville ønske jeg havde været med deroppe ............regn eller ej.
  Der ser bare så smukt ud allevegne,og dejligt med et gensyn.
  Også et dejligt billede fra Frk Solhat,Savner hende da lidt.
  I har da godt nok også været på farten på det sidste.
  Her er det bestemt ikke havevejr i dag.........................blæsende og koldt og med byger.
  Rigtig god søndag til jer i det jyske knus Jette

  SvarSlet
 3. Tak for sidst - sikken en masse billeder I fik taget i haven, det var tydeligt, at regnen var ophørt, da I kom, så kunne man bedre gå rundt og tage billeder fra den smukke have.
  Jernstativerne blev jeg også forlibt i, men budgettet var stramt og bilen for lille til de store stativer, det var godt nok ellers billigt. Du glemte helt at nævne en bod mere, Anne Marie fra Lønbæk var der jo også, en kold "fornøjelse".
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Åhh, for nogle dejlige billeder både fra Frk. Solhat og Tante Grøns haver - rigtig skønne stemninger. Det er ærgerligt at Mors ligger så langt væk, for jeg ville gerne have været med, så derfor tak fordi I beretter om jeres dag, jeg har også læst Fru Høneballes indlæg og dér så jeg jo også dejlige billeder fra jeres have:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja, jeg elsker at komme på besøg hos Tanten og i år med Frk.Solhat på vejen, så var det jo bare dobbelt godt. Det var rigtigt hyggeligt at have besøg af fru Høneballe.
   Du må simpelthen have planlagt en jydetur - og så er du jo velkommen hos mig også :)

   Slet
 5. Der er da frodigt i Tante Grøns have, og det hele er bare så smukt.

  SvarSlet
 6. Åhhh hvor ville jeg gerne have være med til fest. Fest hos Tanten og Prinsen er altid noget særligt - og det UANSET vejret.
  Jeg gad godt at ha været den der faldt over mindst 4 syrener, alle de fine stauder og det rustne gamle jern. Det plejer at være eminent og spændende udvalg af syrener og stauder - men i år må jeg blive hjemme og hygge om Lukla og vente på vores egne "stiklinger".
  Lyder til at I har haft nogle skønne dage med andet have-godt-folk :-)
  Mange forårshilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det, Susan - men heldigvis har du jo ikke helt så langt til Mors som vi, så du må ud at lufte Lukla og de lidt større stiklinger, når I kommer så langt :)

   Slet
 7. Det ser altså helt eventyrligt dejligt ud oppe på Mors hos Tanten og Prinsen, det er da nogle super billeder du har fået taget. Det lyder til at man skal huske at levne god plads i bilen når man kommer derop, jeg er sikker på der er mange lækre ting der frister, jeg elsker rusten jern og blomster.
  Forsat god aften fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er virkeligt skønt og mage til gæstfri havemennesker skal man lede længe efter. Ja, vi fik to dejlige syrener med hjem, som blomstrer nu.

   Slet
 8. Åh så dejlige billeder fra Frk. Solhat og Tante Grøns vidunderlige haver. Jeg ville ønske, de ikke lå så langt fra Liseleje, hvor jeg bor :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er langt fra Nordsjælland til Nordmors - så godt at vi kan rejse lidt i Cyberspace. Tak for din kommentar:)

   Slet
 9. Hej Ulla. Det er super gode billeder du har taget i haverne og spændende at få lov at se dem. Det var bare ærgerligt, at I var så uheldige med vejret. Men det lader ikke til at ødelægge den gode oplevelser og det var jo godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man skal ikke lade sig kue af lidt regn:) Haven er smuk på alle dage og værd at køre langt efter.

   Slet
 10. Hej Ulla Det var hyggeligt at hilse på dig og Malcolm hos Tanten og Syrenprisen, Dejlige billeder , sjovt at se det forskellige man fanger men linsen. kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det, Tina - håber vi ses en anden gang.

   Slet
 11. Kære Ulla

  Jeg er SÅ glad for, at du har lagt en bunke billeder ind fra dagen hos Tante Grøn og Syrenprinsen, når nu jeg ikke selv kunne være med. Haven bliver ikke mindre smuk af regnvejr, men det ændrer selvfølgelig stemningen lidt, men sådan er det i Danmark. Du har fået taget nogle dejlige billeder, og jeg har klikket dem op i stor størrelse. Tak for kigget.

  Det er sørme længe siden, at man har hørt fra Dorthe, så det var dejligt at få et lille glimt af hendes have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du fulgte med - jeg kunne næsten høre dine "åh" og "ih" i baggrunden :)

   Slet
 12. Tak for turen og de skønne billeder fra Tante Grøns vidunderlige have.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvtak, Anette - nu håber jeg at vi kan komme på besøg i din have i sommerens løb :)

   Slet
 13. Søde Ulla.

  Fantastiske fotos...som altid. I er et par erfarne og superdygtige havefotografer. Tænk, at I orkede køre helt op til Lars Tyndskids Mark for at se en amatør have i isnende kulde og silende regn her efter at I næsten lige er kommet hjem fra Sydenglands flotte og berømte have juveler. Det burde næsten belønnes med en medalje. Vi blev ihvertfald meget rørte over at I orkede. Tusind tak for de vidunderlige bluebells, som vi blev ustyrligt glade for.

  Dejligt at vi via jer lige fik et bette livstegn fra Frk Solhat.

  Tusind tak for jeres altid positive måde at være på.

  Knus til jer begge

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber at dine Bluebells har fået fat i Flade-jorden og vil udbrede det glade budskab fra deres hjemland :) Som altid nød vi besøget hos jer utroligt meget. Skidt med regnen! Det var dejligt at se jer igen og I er bare de mest gæstfri havemennesker i miles omkreds. Husk nu at få et lille besøg planlagt hos os når I er ledige...

   Slet
 14. Kære Ulla,
  Hvor er det skønt at gense haven gennem jeres linse - og billeder bliver altså ikke ringere af gråt vejr - nærmest tværtimod. Der er ustyrligt smukt som altid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tantens have kan man vist besøge på alle årstider og i al slags vejr, og alligevel går man derfra fuldstændig blæst over af indtryk og lykke.

   Slet
 15. Tak fordi du tog der op, når nu det ikke var muligt for mig :-) Fantastisk skønt at se billeder derfra, det er så
  lang tid siden jeg har været der og der er sket så meget. Smukt smukt smukt!!
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at du kunne lide hvad du så - Du må have planlagt en jydetur så du kan komme til Mors igen :) Og så er du jo velkommen hos mig også.

   Slet
 16. Kære søde rare Ulla og Malcolm....1000 tak for jeres besøg og havevandring i min lille have - det er som altid super hyggeligt at møde jer......og I er altid velkomne til at kigge forbi igen.....måske i lidt bedre vejr næste gang.

  Super skønne billeder fra Tantes smukke have......skønt på denne måde at se den på forskellige årstider.

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så dejligt at kigge forbi og få en havesnak med dig - tak fordi du ville se os. Knus

   Slet
 17. Tantens have er bare skøn på alle årstider, man kan slet ikke få nok. Ærgeligt vi ikke selv havde muligheden. Også rigtig hyggeligt at besøge Frk. Solhat og se hendes have gennem din linse. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke lejligheden byder sig senere på sommeren :)

   Slet
 18. Ja det var en vidunderlig dag og vejret var i top. Skønt at møde så mange blogger første gang for mit vedkomne.Så der var meget at holde styr på ikke mindst haven i Flade...
  Håber vi ses igen, tak for snakken.
  Kh Grethe

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.