Frk. Anemone

"Frk. Anemone" hedder min blog, fordi netop de blå anemoner er nogle af de aller skønneste forårsbebudere.
Velkommen til min blomsterverden, hvor du gerne må lægge en hilsen eller kommentar.
Klik gerne ind på nogle af mine andre faner, hvor du kan følge mig på haverejse i England,
nærstudere nogle af mine plantegrupper eller følge mig i strikkens verden.

fredag den 15. marts 2013

2 års blog fødselsdag

Som tiden dog løber....

Nu er det sandelig 2 år siden jeg lavede mit allerførste blogindlæg og mange, mange  (for mange, vil min søde mand måske sige...)  timers hyggelig blogning senere viser tælleren 60.550 sidevisninger, 131 faste læsere og 377 indlæg.

Før jeg selv sprang ud i haveblog-verdenen som aktør havde jeg i næsten et år læst med hos Claus Dalby. Længe var det faktisk den eneste blog, jeg kendte!  På et tidspunkt blev jeg dog så nysgerrig at jeg fik klikket på nogle af billederne under rubrikken "Faste læsere" og kom derved til at læse med hos nogle flere inspirerende havebloggere.

Fagre nye verden!

Så gik jeg og ulmede lidt, for stor var lysten til at prøve kræfter med en blogside selv, men kunne man finde ud af det og ....  hvad var det mon altsammen for noget ... ...

Og var der mon nogen, som gad læse med...

Som mange andre også har ytret, så er blogverdenen et skønt univers, og jeg er stadig imponeret over al den positivitet, glæde, inspiration, ja - gavmildhed, som flyder i disse kredse.

Der udveksles ideer, tanker, enorme mængder billeder og endda frø og planter og man er jo totalt afhængig af sin daglige blog-dosis.
Hvor er det skønt :)

Det er også blevet til nye og helt virkelige bekendtskaber - det havde jeg aldrig ventet fra dag ét - men hvor er det bare dejligt.

Jeg kan derfor kun anbefale at møde op til et blogtræf, hvor man kan få hilst på andre bloggere og få sat et ansigt på.

Tusind tak til alle jer, som læser med og tak for jeres søde og gode kommentarer.Som jeg skrev i mit forrige indlæg, så er det ingen tilfældighed at min blog kom til at hedde Frk.Anemone.

En vis anonymitet syntes jeg var på sin plads, og ingen af de tidlige forårsblomster står mit hjerte nærmere end de blå anemoner.

Sådan opstod Frk. Anemone.
I virkeligheden hedder jeg jo Ulla, men det ved I sikkert allerede :)
 
Jeg slutter dette jubilæumsindlæg med at spole tilbage til begyndelsen.
 
God weekend til alle :)

26 kommentarer:

 1. Kære frk. Anemone- Ulla. Det har været en fornøjelse at følge din blog gennem de to år, så skal vi ikke bare blive ved i maaaaange år endnu?? Alle dine opstartstanker kan jeg kun nikke genkendende til... Stort tillykke med fødselsdagen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. .... vi fortsætter :) Tak for de søde ord.

   Slet
 2. Til lykke med jubilæet, Ulla! Jeg har jo ikke været med så længe, men siden oktober har jeg fulgt din blog, og det har jeg stor fornøjelse af :-) Jeg er klar til at læse med her hos dig længe endnu!

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med blogjubilæet og stor er fornøjlesen også at følge med her :-) glæder mig til dine fremtidige indlæg som jeg også har lært af; f.eks om havedammene. Kan helt sikkert også genkende din beskrivelse af blogverdenen og menneskerne bag.
  Rigtig gog fødselsdag :-)
  Kh Rose

  SvarSlet
 4. Kære Ulla, tillykke med din blogs 2-års fødselsdag :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med jubilæet. Du har en dejlig blog, og jeg læser alle dine indlæg. Vi har jo også mødtes IRL og skal ses igen til Samsøtræf og sikkert også d. 5/6. Der er stof til mange års blogning endnu, da haven er evig foranderlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig meget til at se dig igen når vi skal følges til Samsø. Ja, mon ikke vi har stof i haverne til mange flere indlæg...

   Slet
 6. Kære Ulla
  Så blev det din tur til at fejre fødselsdag. Hjertelig tillykke med det, godt du kom med, vi to har fulgt hinanden fra næsten dag et, godt vi havde hinanden til at begynde med, for ellers var det lidt magert med kommentarer.
  Det er noget nemmere at blive blogger i dag, synes jeg. Da er man hurtigt i gang og lærer mange at kende.
  Det bedste af det hele var nu at møde hinanden til blogtræf, det er så hyggelig at få ansigt på hinanden. Så mon ikke vi møder flere rundt omkring, som vi kan sætte ansigter på.
  Vi skrives ved og ses i det kommende år både her og der :)
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth - ja det var lidt andre tider at starte op på,og meget hyggeligt at der er kommet flere til. Jeg synes også at en af de bedste oplevelser var at komme til blogtræf, og nu er der jo ikke så længe til det sker igen.

   Slet
 7. Kære Anemone,
  Ja tænk som tiden går. Tillykke med din velfortjente popularitet - jeg kigger ofte ind, men er ikke altid lige god til at få lagt en kommentar. Det skal der laves om på! Ved jo, at det er respons og glade kommentarer der er med til at drive det hele videre. Tak for en dejlig blog. Jeg glæder mig til fortsat at følge med og sammen med dig glædes og forundres over den fremragende fornøjelse det er at lege have. God weekend :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 8. Hej kære Frk. Anemone.
  Tillykke med blog-fødselsdagen.
  Jeg læser med glæde dine indlæg hvergang.
  Bliv ved med at skrive.

  Havehilsen
  ole

  SvarSlet
 9. Hej Ulla.Der skal også lyde et stort tillykke fra mig med din 2 års dag.Kan sagtens genkende alt det du har skrevet om at starte op som haveblogger.Jeg er også en af dem der følger dig,og har mødt dig og din søde mand flere gange.Tak for mange dejlige indlæg fra dig,og jeg ser frem til at møde jer til forskellige træf.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette - ja, det har været meget fint at mødes og endda et gensyn i september. Jeg glæder mig til at vi skal følges til blogtræf på Samsø :)

   Slet
 10. Hjertelig tillykke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Kære Frk. Anemone - Ulla
  Først skal du ha' et STORT tillykke med fødselsdagen.
  Jeg har ikke været med i blogverdenen så længe som dig, men hvor kan jeg genkende alle dine tanker/bekymringer omkring opstart af blog, at følge med hos CD og efterfølgende opdage at der er mange flere havebloggere end ham. At denne haveblogger verden er fyldt med de dejlige mennesker har du fuldstændig ret i, og hvor har du formået at beskrive det på en super fin måde.
  Dejligt at følge dig via alle dine rigtig inspirerende indlæg, du kan regne med at jeg fortsat vil følge med her på bloggen - og jeg glæder mig.
  God Weekend
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 12. Hjertlig Tillykke med 2 års dagen!!! :) Jeg nyder også at kigge forbi din dejlige blog, og har gjort det i det seneste halve års tid! Tak for de mange dejlige indlæg! :)
  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 13. Til lykke med fødselsdagen og tak for en dejlig blog.

  SvarSlet
 14. Stort tillykke med fødselsdagen, Anemone-Ulla :-)
  Jeg har akkurat den samme forhistorie som dig, læste med hos CD længe før jeg 'vovede' at klikke mig ud, og læse et par andre haveblogs også. Hvor er det sjovt at vi er så mange, som er startet på samme måde.
  Blogland er et skønt sted at være, og jeg glæder mig til at følge med i jeres have og især se mere til jeres skønne havedam. Og forhåbentlig mødes vi også i år :-)

  SvarSlet
 15. Hej Ulla
  Det er så sjovt at læse din beskrivelse om, hvordan du startede op, for den ligner min til forveksling. Jeg var også meget tøvende i starten og jeg tror det var Marianne var den Helbredende, der fik mig på blogger-tanker.
  Tillykke med din blog-fødselsdag, og må der komme mange flere gode blogindlæg fra din hånd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange kan sikkert nikke genkendende til min beskrivelse, allerede det beviser jo at vi har noget til fælles :)

   Slet
 16. Tillykke med din blogfødselsdag :o)
  Jeg nyder alle dine indlæg, og håber der kommer mange flere. Sjovt at læse historien om navnet på bloggen, og selvfølgelig ku det ikke være anderledes med alle de skønne anemoner du har i haven... wow :o)
  Måske vi ses irl senere på året :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 17. Stort tillykke herfra. Jeg er i hvert fald glad for at have mødt dig (jer) irl, og håber at det må gentage sig i 2013.

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, Hanne - det har været meget berigende.

   Slet
 18. Tak for alle jeres søde kommentarer, jeg labber det i mig og glædes over vores fællesskab her og på jeres blogge :)

  SvarSlet
 19. Hip hurra og stort tillykke med det skønnne jubilæum sødeste Ulla.....det var godt at du tog skridtet ud i den favre nye verden - for dig vil jeg bare ikke være foruden. Det har været skønt at træffe dig i både have- og mindre haveprægede sammenhænge i det forløbne år :0) Jeg håber du holder ved og at det bliver til mange flere skønne indlæg fra din side og at vi snart mødes igen ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 20. Tak, hvor er du sød :) Selvfølgelig fortsætter jeg, og forhåbentlig ses vi til endnu flere blogtræf eller andre havebesøg :)

  SvarSlet